Ha valaki azért ölt, mert mentális beteg, akkor is elítélnéd az illetőt?
Igen, ugyanis káros a társadalomra.
A róka is megélhetésből tépi szét a tyúkot mégis lelövi a vadász.
Igen.
Hisz emberek életét teszi azzal tönkre ha megöl valakit.
Az ilyeneknek nem szabadna szabad lábon lennie.. Minimum a pszihiátri vagy börtön ha tett valamit.
Én pl. a gyilkosokat halálra ítélném, nem lenne cicózás.. Ha tiszta az elméje ha nem..
Egyértelműen elítélném. Gyógyítási javaslat: ólomtabletta a patikából.
Azért tart ott a világ, ahol, mert az elmebetegeknek minden el van nézve, nekik szó szerint mindent szabad.
gondolom innen jött a kérdés
igen, elítélendő, mert már egyszer volt kezelve, tehát tudta nagyon jól, hogy közveszélyes, mégis ilyen munkát keresett..., azt pedig most inkább ne firtassuk, hogy a munkaadójának is mekkora felelőssége volt ebben...
# 7
Nem értem miért szeretik ilyen esetben a "megússza" kifejezést használni. Aki ilyen helyzetbe kerül, azt kényszergyógykezelés alá vetik. A kettő közül a börtön jóval elviselhetőbb.
"Elítélném, viszont mi magunk is hibásak vagyunk, mert szembemegyünk a természetes kiválasztódással és életben tartjuk a súlyos fizikai és mentális fogyatékossággal rendelkezőket."
Jelezném tökre más ha valaki pszichopata,és tök más ha értelmileg sérült.Az öcsém 80%os fogyatékos,de soha nem ölne meg ilyen baromságok,mert nem skizofrén vagy hasonló...csak magát képtelen ellátni.
Kevered a szezont a fazonnal!!!
Hogy válszoljak:én elítélném,hiszen az ilyeneknek nem igazán használ a kezelés,főleg hogy nem lehet kötelezni rá.Igaz a történteken nem változtat,de további sérüléseket,halálesetet megakadályozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!