Hülyén néz ki, ha egy Coopos szatyorba pakolom a cuccaimat és úgy sétálok az utcán?
Lehet hülye kérdés, de nem tudom ezt, nem baj az, ha egy olyan táskában hordom a cuccaimat, ha megyek valahova, nem néz ki hülyén?
19/F
Meg igazából magamon kívül egy fiatalt se láttam még, hogy abban hordaná a cuccát, kivéve ha éppen most megy a boltból ki.
Akkor már ha van márkásabb szatyrod, pl ZARA, New yorker,Takko stb az nem gáz, de egy coopos :D mondjuk én max váltóruhát melóhelyre azt viszek ilyen szatyorba vagy cipőt,kaját.De mellette ott a táskám.
Nem írtad hová mész mit tárolsz benne. De egy tornazsák tényleg jobban néz ki,tartós is. Egy szatyor bármikor elszakadhat és elhagyhatod pl a kulcsodat is...
Férjem hátizsákban visz mindent. Nem is a kinézet miatt, hanem nem tud kapaszkodni a metrón rendesen vagy akármi, ő szereti ha szabad mindkét keze.
Ha anyagi okokból nincs táskád, nézelődj turiban, pár száz Ft-ért ki lehet fogni egy egyszerű fekete táskát és évekig jó az. Lehet nem is kerülne összesen többe, mint havonta szatyrot venni. Környezetvédelemről meg már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!