Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hülyén néz ki, ha egy Coopos...

Hülyén néz ki, ha egy Coopos szatyorba pakolom a cuccaimat és úgy sétálok az utcán?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de nem tudom ezt, nem baj az, ha egy olyan táskában hordom a cuccaimat, ha megyek valahova, nem néz ki hülyén?

19/F

Meg igazából magamon kívül egy fiatalt se láttam még, hogy abban hordaná a cuccát, kivéve ha éppen most megy a boltból ki.

2015. aug. 24. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Táska helyett gáz. Bevásárláshoz nem.
2015. aug. 25. 08:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is mindig azt viszek magammal, nekem nem gáz, más véleménye meg nem érdekel. 21/F
2015. aug. 25. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor már ha van márkásabb szatyrod, pl ZARA, New yorker,Takko stb az nem gáz, de egy coopos :D mondjuk én max váltóruhát melóhelyre azt viszek ilyen szatyorba vagy cipőt,kaját.De mellette ott a táskám.

Nem írtad hová mész mit tárolsz benne. De egy tornazsák tényleg jobban néz ki,tartós is. Egy szatyor bármikor elszakadhat és elhagyhatod pl a kulcsodat is...

2015. aug. 25. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Férjem hátizsákban visz mindent. Nem is a kinézet miatt, hanem nem tud kapaszkodni a metrón rendesen vagy akármi, ő szereti ha szabad mindkét keze.

Ha anyagi okokból nincs táskád, nézelődj turiban, pár száz Ft-ért ki lehet fogni egy egyszerű fekete táskát és évekig jó az. Lehet nem is kerülne összesen többe, mint havonta szatyrot venni. Környezetvédelemről meg már nem is beszélve.

2015. aug. 25. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ránézésre ki mondaná meg a reklámszatyrodról, hogy a frissen bevásárolt akármi vagy az alapfelszerelésed van benne? Ha nem átlátszó, használd nyugodtan, senkit nem fog érdekelni.
2015. aug. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!