Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy olyan zombiinvázi...

Superhero sc kérdése:

Ha lenne egy olyan zombiinvázió, akkor ti hova mennétek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 00:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a leggagyibb zombie világ az összes közül, valami fassza kis Kaptáros, Dead Island-os vagy Z Nationos zombivilág már érdekes lenne.

Egyébként én maradnék városban. Panelban lakom meg biztonsági ajtóm van, így senki nem tud ki meg bejönni ha én nem akarom, lakásonként tisztítanám meg először ezt az épületet majd a következőt és így tovább

2015. aug. 20. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már lassan a valóság, csak nem zombiknak hívják őket, hanem migránsoknak. Ez a sok nép együtt, egymás mellett nem tud kijönni egymással. Így olyan helyre kell menni ahol homogenitás van, tehát viszonylag egyenlőek élnek egymás mellett. Amerika, Ausztrália, ami egy külön földrész.
2015. aug. 20. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Annyira tudtam hogy itt is szóbajönnek a menekültek.Am a Walking dead nem is a zombikról szól inkább a Barátok köztre hasonlít.De visszatérve a menekültekre, őket is írtani kéne, mint a zombikat.
2015. aug. 20. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Walking dead besorolása: dráma

Ezek után ne csodálkozzatok rajta.

2015. aug. 21. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Az első évad jó volt, volt benne szó a vírusról, voltak tankok, humor
2015. aug. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!