Ha valakinek valami baja van velem, miért úgy intézi el facebookon, hogy vissza se ír az üzeneteimre?
Figyelt kérdés
Ahelyett, hogy elmondaná pl. hogy mi a baja, vagy meg lehetne vele beszélni értelmesen a dolgokat.
Többen is ezt csinálják, meg csinálták már. Miért nem lehet egyesekkel normálisan megbeszélni hogy mi a baja, miért haragszik rám?
2015. aug. 18. 09:57
1/7 anonim válasza:
mert mindenki azt hiszi, hogy tudja a másik, hogy min sértődött meg.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak nem akar veled beszélgetni. Ez esetben miért írjon vissza, és mit tárgyaljon meg veled?
Nem kíváncsi rád, így nem ír vissza!
3/7 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik képtelenek normálisan kezelni a konfliktusokat. Nem hiszem, hogy érdemes velük sokat foglalkozni:D
4/7 anonim válasza:
hát ez vegyes dolog. van amikor egyszerűen tényleg képtelenség értelmesen beszélni az illetővel, azaz kár az energiáért, van amikor meg csak simán le se ..arja, aztán ennyi.
5/7 anonim válasza:
beszéld meg vele személyesen ne facen nyomulj.
6/7 anonim válasza:
Nincs veled problémája, szimplán sz.rik rád.
Ha felmegyek facebookra, azzal akarok beszélgetni, akit ritkán látok, és hiányzik nekem. Ha nem vagy ez a kategória, akkor inkább nem írok, mert mit írhak? Azt, hogy "bocs', 10 percem van és nem rád vagyok kíváncsi"?!??
Sajnálom, hogy nyers vagyok, ez van.
7/7 anonim válasza:
Nem érdekli annyira ez a probléma, mint téged, úgyhogy inkább meghallgat néhány számot, elolvas egypár cikket vagy gyorsan kiveri ahelyett, hogy veled drámázna. Teendő: ne pattogj tovább, hanem hagyd a rákba az egészet, látod, hogy ő is ezt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!