Lányok, (facebookon) nálatok mit jelent az hogy "sietek vissza"?
Figyelt kérdés
Mennyi idő?2015. aug. 11. 23:12
1/10 anonim válasza:
Attol fugg mit csinalok sietve. Ha pisilek sietek vissza akk 2p. Ha eszek sietek vissza akk 15p. Ha pill dugok sietek vissza akk 20p
3/10 anonim válasza:
Asszony esetében annyi aminek mondja (Az első értelmes barátnőm xd)
A többinél 5p=30p
4/10 anonim válasza:
Hát előtte csak mondott valamit, hogy hova megy... tényleg nem mindegy, hogy csak pisilni ment ki, vagy valami programja van, esetleg nyaralni ment.
Nekem mikor legutóbb ezt mondták, akkor a "sietek vissza" egy hetes időtartamot jelentett (de tudtam róla). :)
5/10 anonim válasza:
Hát én ilyet nem szoktam mondani. Ha valaki akar velem beszélni, az később is ráér és ennyi. Ha annyit írok, hogy "pill", az attól is függ, hogy mennyire kedvelem az illetőt. Lehet az pár perc, lehet holnap is.
7/10 anonim válasza:
Nálam ez kb fél-1 óra.
Ha csak kiszaladok a konyhába, vagy a mosdóba akkor nem írom a másiknak, hogy nem vagyok gépközelben. 2 percet kibír válasz nélkül.
8/10 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy elmegyek fürdeni vagy elugrok a városba a postára vagy lemegyek a teszkóba egy alkoholmentes sörért :D
9/10 anonim válasza:
#8: Alkoholmentes sör az nem sör. Ennél már csak a gyümölcsös verzió a rosszabb.
10/10 anonim válasza:
hogy előbb-utóbb csak visszaír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!