Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan kegyetlenek...

Miért olyan kegyetlenek manapság a nők?

Figyelt kérdés
Ha csúnya vagy,nem is vesznek emberszámba...

2015. aug. 17. 13:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nekem tényleg nincsenek nagy elvárásaim.

Ne legyen kövér,és legyen ápolt.Ennyi.

Én nem látom csúnyának magam,ha belenézek a tükörbe...de ez kevés.

2015. aug. 17. 21:23
 12/14 anonim válasza:
A duma fiacskám a duma! Legyél kicsit ,,bunkóbb" Nem kedveskedni kell mint egy balf......sz! Tedd oda magad, merd lesmárolni és megfogdosni. Lássa, hogy te irányítasz. Sugározd magadból, hogy Te nem félsz tőle és nem úgy bánsz vele, mint egy hímestojással. Persze nem kell bántani őket, ne érts félre. Ha nagyképű és esetleg beszól, akkor szólj neki vissza bátran és keményen. Ha egy csaj észreveszi, hogy erőben kevesebb vagy nála, akkor bukott ügyed van. Hajrá haver! ;) 22f
2015. aug. 19. 18:01
 13/14 anonim válasza:
Jól írtátok barátaim! Szántatni kellene velük meg minden egyéb jóféle munkát végeztetni. A műköröm csak a dologtalan kézen marad meg. Kéne nekik egy kis ,,terápia", mint annak idején a férfiaknak a katonaság. Tiszteletet és munkára való hajlandóságot kellene beléjük nevelni. Meg van a véleményem ezekről a csajokról, és hogy mit tennék velük, de túl csúnya lenne ide leírni. A b....dös riherongyok!!! :D
2015. aug. 19. 18:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent.Csak lenéznek,megaláznak.A jobbik eset,mikor simán leráznak.
2015. aug. 20. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!