Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért védik sokan a menekültek...

Miért védik sokan a menekülteket, amikor molesztálnak már nőket és csak pusztítanak?

Figyelt kérdés

Délen lakok egy nagyvárosban és legutóbb ültem a buszon. Szó nélkül leül mellém egy néger és folyamatosan bámul, vigyorog és még rám is köszönt, hogy szia. Összehúzódtam és rá sem mertem nézni, gondoltam, majd békén hagy. Végig ott lesett amíg le nem szállt, hogy mikor nézek majd felé kb. belebújt a képembe. Amikor leszállt, még vigyorgott és integetett is és jó hangosan köszönt, hogy szia.

Mégis, mit képzelnek, legközelebb szó nélkül majd rámmarkol? A tv-ben neten meg sokan itt védik őket, hogy jaj szegény menekültek. Én komolyan félek, hogy egy ilyen majd egyszer jól megerőszakol, ha megyek haza a munkából (és van 300m a buszmegállótól a házamig, nincs autóm és egyedül élek, szóval nem tudom megoldani, hogy azt az utat kísérettel tegyem meg).

Akik védik őket tudatában vannak egyáltalán, hogy milyen veszélyt jelentenek? Nagyon fel vagyok zaklatva, mert azon kívül hogy ott ültem a buszon, egy másodpercig nem voltam kihívó, ki sem voltam festve, munkába mentem (nem mint a rendőrös videókon, hogy te tehetsz róla ha a férfi bánt).

2015. aug. 17. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha ezeknek a menekülteknek csak kevés százaléka az aki tényleg menekül, akinek megölték a családját az megérdemli, hogy védve legyen. Mi is ugyan ezt csinálnánk, sőt ugyan ezt csináltuk, mikor a legkisebb probléma volt nálunk. Nem azt mondom, hogy minden migráns szent, de egészen más kultúra. Te meg lehettél volna okosabb, hogy felállsz és elülsz máshova. Minek hagyod magad??
2015. aug. 17. 20:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem tartom valószínűnek, hogy az, hogy elülök máshova, vagy átmegyek a busz másik végébe, akadály lenne egy olyas valakinek, aki lazán félresöpörte azt a tényt, hogy 1) nem létesítettem szemkontaktust 2) nem köszöntem 3)egyáltalán semmilyen reakciót nem mutattam felé

sőt, ha a határon laknál pl. és bejönne egy a kertedbe almát lopni, akkor te gyorsan bemennél a házba/el máshova hadd lopja el nyugodtan? Tényleg ezt kellene tenni mindenkinek az országban, a saját hazámban nekem menekülni előlük? Én születtem/élek/dolgozok itt, azt hiszem, megilletne az a jog, hogy békében és félelem nélkül élhessek, ahogy mindenkit. Nehogy már nekünk kelljen előlük menekülni...

2015. aug. 18. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Melléfogtál, a határon lakok :D

Nem nem azt mondtam,hogy a bűnözést támogatom. De az, hogy melléd ül a buszon az nem bűn.

2015. aug. 18. 19:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Csak az, hogyha nem fogja fel a nyilvánvaló elutasítást.
2015. aug. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!