Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen szerencs...

Én vagyok az egyetlen szerencsétlen, akivel sosem történik semmi véletlen jó?

Figyelt kérdés
De ezt most komolyan kérdezem. SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM TÖRTÉNIK SEMMI váratlan jó. Akkora egy rakás szerencsétlenség vagyok, hogy rosszabbat nem is kívánhatna az ember. Valaki talál egy 500-ast az utcán, valakinek feldobják a napját egy szívességgel, valaki megtalálja a jövendőbeli párját, valaki kap egy bókot, valaki nyer tippmixen, valaki kap meglepetést. Vesszek meg, ha emlékszem, hogy utoljára mikor történt velem meglepetésszerűen jó dolog. Rossz az van, abból nincs hiány, miért is lenne. A világon be van skatulyázva pár ember akit csak balszerencse érhet? Ha ez így van, akkor fixen benne vagyok a csoportban. Hiába úgy vagyok vele, hogy azt adom, amit kapni szeretnék, sosem úgy van. Este 4-kor ilyenen húzom fel magam. Még jó, hogy nem csak a meleg miatt nem tudok aludni.
2015. aug. 13. 03:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a tételhúzásos dolgot tudom miért van, mert általában az jelenik meg amire igazán koncentrál az ember.

ha a félelmére, akkor azt kapja.

pozitív gondolkodás könyvekben ugye. vonzás törvénye, meg hasonlók.

elvileg a saját hited hozza magával a saját sorsod.

2015. aug. 17. 12:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Ismerem ezeket és aránylag hiszek is benne.
2015. aug. 17. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
próbáld kisebb dolgokkal, amiket el tudsz hinni, és képzeld, hogy megkapod.
2015. aug. 17. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A karmád azt sugallja neked, hogy rossz irányba mész. Legyél mindenkivel genyó, és akkor majd jó dolgod lesz.
2015. nov. 18. 14:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez általában bejön, de inkább vagyok szerencsétlen tiszta lelkiismerettel.
2015. nov. 18. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Az hogy kiállsz az elveid mellett, százszor többet ér, mintha kiállnál a céljaid mellett. Sajnos manapság senki sem értékeli azt, ha harcolsz az elveidért, és megőrzöd a becsületed.
2015. nov. 18. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!