Mit tennétek a helyemben? Megvegyem vagy ne?
A lényeg hogy egész nyaramat egy diákmeló helyen töltöttem azért hogy tesómnak gépet vehessek. Megvan a pénz ezért a szüleimet megkértem hogy dobjanak el kocsival. Viszont anyám nem örült az ötletnek és megtiltotta azért mert szerinte tesóm nem érdemli meg. Viszont én egész nyáron melegbe alja munkát végeztem minimálbérért miközben a főnök üvöltött velem abban a tudatban hogy nyár végére meglesz és odaadhatom tesómnak.
Tényleg nem érdemli meg, viszont én egész nyáron rohadtam érte és ez a pénz végre olyan amit tényleg én kerestem, és nem is gondoltam rá hogy másra költöm. És neki szüksége is van rá. Ha nem akarnak eldobni kocsival akkor megyek egyedül, csak nem akartam annyi pénzzel BKV-n mászkálni. Viszont anyám azt mondta hogyha megveszem balhét csap.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Megvegyem vagy ne? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!