Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti találkoztatok már az...

Ti találkoztatok már az interneten maga mutogató, flancoló fiatal anyákkal, akik?

Figyelt kérdés
Akik egyértelműen nem a saját keresetükből, hanem valami gazdag férfi oldalán felkapaszkodva rázzák a rongyot, készítik a drágaságot, cukiságot, szépséget illegető fotóikat. Ezt miért csinálják? Nekünk is van pénzünk, de soha eszembe nem jutna ezt mutatgotni, meg azzal hencegni, milyen szép és fiatal vagyok gyerekszülés után más pénzéből..
2015. aug. 11. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miért nézed ezt napi szinten? De tényleg, komolyan kérdezem. Egyszer látod, hogy ilyen, oké, kétszer, jaja, harmadszor még mindig zavar, akkor miért nézed?

Más az értékrendje. Ennyi. Van, akinek a fontossági sorrendjében első helyen van a gyereke, van, akinek a "maradj nő a gyerek után is" menő szlogen abban merül ki, hogy 8 hósan bölcsibe adja, hogy el tudjon járni szolizni, edzeni, stb. Van ilyen, nem is ritka és még kőgazdagnak sem kell lenni hozzá.

2015. aug. 11. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Értem, amit mondasz, de én épp hogy nem csodálkozom ezen.. A volt osztálytársam az, aki folyton éttermekből posztol. Mondjuk tuti luxus prosti, mert máshogy nem tudja finanszírozni mindezt, az egész társaság az, de hát az ő dolguk, ez nem érdekel. Viszont az biztos, hogy ha gyereke lesz, akkor se lesz ez másképp. Ugyanúgy ilyenek fog posztolgatni. Ha gyereke lesz és képet csinál, akkor előtte fél órán keresztül fog készülni rá, ruhával és sminkkel. Hiszen ő tökéletes..a gyerek mellett gondolod felrakna magáról egy lehányt pólós képet? :) Tudom ez a másik véglet, de remélem érted.

Tehát nem kell azon meglepődni, hogy méginkább rápörög az anyuka a tökéletességre.

Aki pedig beveszi ezt..hogy az anyaság ilyen..hogy minden csillivilli. Az nagyon buta és meg is érdemli. Ne haragudj, de erre tényleg ezt tudom mondani. Épeszű felnőtt ember, aki valaha töltött fél napot gyerekek között, legyen az akár unokatesó, ismerős gyereke, játszóház, esküvő..az hamar rájön, hogy bizony az ember nem néz ki így a nap 24 órájában.

SZval nagyon naívnak és butának tartom azt, aki ezt beveszi és elhiszi, hogy a csaj mindig így néz ki...mert nem. Ők sem így néznek ki. Reggel az összes olyan, mint a mosott szar. :) Csak mielőtt készít egy képet és felrakja, azelőtt rendesen felöltözik, kisminkeli magát, aztán még egy kis PS trükk, és már mehet is facebookra.

2015. aug. 11. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban nálad van a gond, valószínűleg magaddal nem vagy elégedett, összeméred magad más anyák teljesítményével, külsejével és nem tetszik neked az, amit látsz. A magam részéről az a véleményem, hogy fogalmam sincs, hogy bárki miért tesz fel képeket magáról az internetre, én nem teszek fel semmit, a facebook számomra csak egy chat felület. De a világ nem ilyen, mások nem így gondolkodnak, számukra fontos, hogy az élményeiket megmutassák másoknak, nekem ez soha nem volt fontos, mivel az élményeimet nekem kell átélni, illetve én szeretném őket átélni, senkinek semmi köze hozzá, a barátaim úgyis tudnak rólam mindent, illetve vagyok már annyira öreg, hogy fiatalabb koromban mobilom sem volt, 20 évesen vettem az elsőt, tehát nincs igényem az instagramra, de nem gondolom feltétlen bajnak, hogy másnak ez kell. A gond inkább azzal van, ha valaki napi ezer szelfit felrak magáról, tiltom is rögtön, neked is ezt tudom ajánlani.
2015. aug. 11. 13:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Miért kell ezt visszavetíteni rám, hogy magammal nem vagyok elégedett? Nem is ismersz.. Igen, ha tudni akarod én is lennék GYAKRABBAN csinosabb :) Ez szerintem teljesen természetes, de én tisztában vagyok a valósággal, hogy amennyivel én ettől boldogabb lennék, de nem biztos, hogy annyival a gyerekem is..
2015. aug. 11. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
14 Azért, mert minden szavadból ez jön le. Ne másokkal hasonlítgasd magad össze, bár néha azt is kell, de nem egész nap és állandóan. Valószínűleg te úgy vagy jó ahogy vagy, kellene egy kis önbecsülés. Kit érdekel, hogy más mit flancol a facebook-on, engem ugyan nem, legfeljebb jót röhögök rajta.
2015. aug. 11. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!