Ti találkoztatok már az interneten maga mutogató, flancoló fiatal anyákkal, akik?
Miért nézed ezt napi szinten? De tényleg, komolyan kérdezem. Egyszer látod, hogy ilyen, oké, kétszer, jaja, harmadszor még mindig zavar, akkor miért nézed?
Más az értékrendje. Ennyi. Van, akinek a fontossági sorrendjében első helyen van a gyereke, van, akinek a "maradj nő a gyerek után is" menő szlogen abban merül ki, hogy 8 hósan bölcsibe adja, hogy el tudjon járni szolizni, edzeni, stb. Van ilyen, nem is ritka és még kőgazdagnak sem kell lenni hozzá.
Értem, amit mondasz, de én épp hogy nem csodálkozom ezen.. A volt osztálytársam az, aki folyton éttermekből posztol. Mondjuk tuti luxus prosti, mert máshogy nem tudja finanszírozni mindezt, az egész társaság az, de hát az ő dolguk, ez nem érdekel. Viszont az biztos, hogy ha gyereke lesz, akkor se lesz ez másképp. Ugyanúgy ilyenek fog posztolgatni. Ha gyereke lesz és képet csinál, akkor előtte fél órán keresztül fog készülni rá, ruhával és sminkkel. Hiszen ő tökéletes..a gyerek mellett gondolod felrakna magáról egy lehányt pólós képet? :) Tudom ez a másik véglet, de remélem érted.
Tehát nem kell azon meglepődni, hogy méginkább rápörög az anyuka a tökéletességre.
Aki pedig beveszi ezt..hogy az anyaság ilyen..hogy minden csillivilli. Az nagyon buta és meg is érdemli. Ne haragudj, de erre tényleg ezt tudom mondani. Épeszű felnőtt ember, aki valaha töltött fél napot gyerekek között, legyen az akár unokatesó, ismerős gyereke, játszóház, esküvő..az hamar rájön, hogy bizony az ember nem néz ki így a nap 24 órájában.
SZval nagyon naívnak és butának tartom azt, aki ezt beveszi és elhiszi, hogy a csaj mindig így néz ki...mert nem. Ők sem így néznek ki. Reggel az összes olyan, mint a mosott szar. :) Csak mielőtt készít egy képet és felrakja, azelőtt rendesen felöltözik, kisminkeli magát, aztán még egy kis PS trükk, és már mehet is facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!