Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 14 éves leszek pár nap múlva....

14 éves leszek pár nap múlva. Bárhova megyek megbámulnak. Idősebb arcok is 20+ Sokszor leszolitanam hogy hé édes de csinos vagy. Meg ilyenek. Volt már hogy vonatállomásrol mentem haza es valaki kovetett. Mivel védhetném meg magam? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 03:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem járhatok együtt mindenhova a barátnőimmel pl. Ha edzésre megyek akkor nem rángatom magammal őket, mivel későn este érek haza hétköznap. Egyszer volt hogy egy férfi megszólított, hogy szívesen hazavisz. Én meg nem vagyok hule mondtam neki, hogy köszönöm, de van lábam is. Erre azt hittem elment, de hazamenet ismét öszefutottunk. Akkor már erőszakosabban szinte rámparancsolt hogy szálljak be az autóba. Még messze voltam otthonról ezért becsöngettem egy random házba a pasinak mondtam h kosz de hazaertem. Es bementem a nénihez aki meengedett. Mindenesetre ha nem csengettem volna be random nem tudom mi tortent volna.
2015. aug. 9. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon figyelj oda magadra valószínűleg szar környéken laksz esetleg mozogsz ez lehet az egyik oka. A másik oka pl hogy áldozattípus vagy vagy annak tűnsz de a környék biztos bűnös valamennyire az ilyen eseteknél. Az autós eset azért elég durva.Én is a főutat ajánlanám közlekedésre és az autós esetet jól lereagáltad. Amúgy nem hülyeség az önvédelmi ütések mert legalább a legszorultabb helyzetekbe egy támadó esetén mégis nagyobb eséllyel véded meg magad. Amúgy meg pl ha veszélyben érzed magad kulcs csomót vegyél mondjuk a kezedbe és úgy sétálj kulcs éles része legyen kifelé mert ha azzal valakinek behúzol kétszer is elgondolkodik utána. De amúgy ne támadj egyből hülye beszólogatósokkal nem kell foglalkozni de ha támadóan közelítenek feléd akkor igen.
2015. aug. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!