A szokásos noob kérdés . Hogyan szólítsak le egy imseretlen csinos csajt a buszon?
Ha éjjeles műszakból megyek haza néha látok egy lányt a buszon aki megtetszett .. Bár ő is hozzájárult hogy felkeltse a figyelmemet , mert ha leülök a környékéré , mindig nézi hogy hova ültem és sokszor szemezünk is . Ő sajnosn jóval elöbb leszáll de amikor áll az ajtóban akkor is nagyon sokat szemezünk . Legútóbbi példának hoznám fel hétfő reggelt .. Mögé sikerült leülnöm az eggyesbe és amíg meg nem talált hogy hol vagyok forgolódott mintha engem keresne , majd mikor észrevett mintha megnyugodott volna .. Majd párszor nézett hárta de hát mindig láttam hogyha megfordult és egyből a szemébe néztem , majd amikor szállt le akkor ismét sokat szemeztünk... Van konkrét elképzelésem hogy hogy szólítsam le , erről szeretnék véleményt kérni ... Nos a dolog így hangzana .
Szia bocsi neharagudj , nem találom a telefonom , megtudnál csörgetni ?
Szia!
Én elég sok lányt szólítottam már le a legkülönbözőbb helyeken és mondhatni egész sok sikerrel.
De ha tanácsolhatok valamit, akkor nehogy ezzel a hülye szöveggel szólítsd le.
Lehetsz őszinte is akár.Egy a fontos,hogy légy tökös :)
Szia bocsi neharagudj , nem találom a telefonom , megtudnál csörgetni ?
Áááh de szar. Hány éves vagy? 12?
és az miért nem jó. H szabad ez a hely? Köszi. Már egy ideje felkeltetted a figyelmem. Nagyon szinpatikus vagy.
Vagy ehelyett csak simán beszélgetsz vele, aztán majd kialakul.
22 ..
Az a baj mindig egyesbe ül. A szabad ez a hely és hasonlók sajna kizárva ..
Akkor állj meg mellette vagy ülj elé és fordulj hátra vagy szállj le hamarabb és kisérd el, ha olyan a helyzet akkor csak egy ideig. A lényeg hohlgy beszélgess vele, és ne kamu meg ne gáz témàval indíts. Az ilyen ansgsalka leestél az égből szöveg extra gáz.
Legyél udvarias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!