Optimusz2 kérdése:
Mi történne ha megszünne a facebook a földön? Az emberek csak képröl ismernék egymást? Vagy megszünne vele az emberiség is?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 22:22
11/13 anonim válasza:
helyébe lépne egy másik közösségi oldal, annó volt iwiw, myvip, stb. Nem a fészbúk lesz az első és az egyetlen örökre.
Több milliárd eurós üzlet, nem fogják üresen hagyni ezt a piacot!
12/13 anonim válasza:
Semmi extra jönne egy másik oldal.
Nekem is volt iwiw-em myvip-em most van az fb ha ez megszűnik mi van ?
Semmi lesz más. Bár lehet arra már nem regelek fel fb-t is napi 5 percre használom.
Am meg a net elég nagy ha meg is szűnne az fb még ott van milliárdnyi más oldal meg videojátékok filmek, a yt, egyszerűen találnának más elfoglaltságot.
Ennyi
13/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem komolyan tettem fel ezt a kérdést azért van a vicc kategóriában ha jól emlékszem rá, azért tettem fel mert már a ........ televan vele hogy senkivel sem lehet személyesen találkozni vagy beszélgetni mindent csak fb-n az ismerőseim is akik eddig elvoltak nélküle most egyre többet vannak rajta és már a részükké vált. amitől félek sőt egyenesen rettegek hogy mi lesz később?! Mindent piacra dobnak az emberek mindenben a pénzt látják és csak az számit nekik, lásd selfie bot, de komolyan az őskorban használtunk utoljára botokat nem a 21-században…….
2015. aug. 24. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!