Ha Mark Zuckeberg nem találta vna fel a Facebookot, az emberiség kihalt vna már?
Pénteken informatika órán a Facebookról tanultunk és azt is elmondta a tanár, hogy Facebook nélkül nem lenne élet a Földön, ha vki vissza menne az időben és megakadályozná, hogy a Facebook létre jöjjön, kipusztulna az emberiség. Én azóta nem tudok ez miatt aludni, az összes ismerősömet felhívtam már ezzel kapcsolatban, a neten is keresgéltem már de senki nem tudott erre a kérdésre válaszolni. Most jutott eszembe, hogy ide is feltegyem ezt a kérdést. Sztetek mi lenne ha nem lenne Facebook? Kipusztulna az emberiség? Netán az egész Föld megsemmisülne? Vagy az egész galaxis szupernóvává változna? Vki tudja a választ erre a kétségbe ejtő kérdésre? :'(
17/F
Tudod, a maja naptárban említik is ezt a kétségbeejtő problémát így 2012 kapcsán. Valószínű, hogy a világvége kezdete a Facebook szervereinek meghibásodásával, leállásával, vírus általi megfertőződésével kezdődik majd.
Sorban állnak majd le a szerverek, és még a legelvetemültebb kockák, a legjobb programozók, rendszergazdák, webfejlesztők, mérnökök és a világ legokosabb tudósai sem tudnak majd mit tenni.
Úgyhogy nem tehetünk mást, minthogy átugrunk valamelyik szomszédos bolygóra és telepítünk oda egy csomó számítógépet, létrehozva ezáltal egy hatalmas szerverparkot csakis a Facebook számára. Így talán van esélyünk a túlélésre.
Isten óvja a Facebook-ot!
:D
Ja, nem, mert az egész világnak annyi, nem csak a Földnek.
Akkor viszont nincs esély.
(előző voltam)
a kérdésre az első válaszom ez lenne: :D.
A másik meg, hogy a facebook miatt az emberi kapcsolatok személytelenebbek, nem tudom, hogy mi igaz abban h a srác azért hozta létre azt a közösséget, hogy neki is lehessen baráti köre, és tartozhasson valahová, de ezzel csak azt érte el, hogy a múltszázadok barátságról kialakított fogalmát egészen kifordította(legalábbis a mostani fiatalok körében), talán meg is semmisítette. Bár az egész 21ik század ilyesmi reformokról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!