Hogy lehet egy ember annyira tetü hogy egy gyerekeit egyedül nevelő nőt anyagilag átver?
szerelő.
az elv fáj.
És az ilyen utódokat csinál...elgondolkodtató milyen értékrendeket ad át fiának...
Nem a műkörmeit féltő szőke nőci vagyok, eddig inkább a segítő szándékot tapasztaltam sőt! Tulképp az tartott életben mikor magamra maradtam pl. Csavar vásárlás ágyhoz: barkácsboltba vittem a bútor elemeit hogy tutira menjek és a tulajdonos maga legalább negyed órát szöszölt ismeretlenül , ment ki a kocsihoz próbálni , mérni hogy tuti jó legyen miközben tisztában volt vele hogy filléreket (konkrétan 200ft) fogok otthagyni...
Én simán venném a panaszkönyvet, szólnék a főnökének és a fogyasztóvédelemnek.
És/vagy a munkahelyem nevére iratnám a számlát, ugyanis ha kell a munkához az autó, akkor ők kötelesek fizetni.
Aztán majd ők megvívnak a szerelővel.
"bő fél éve csinálta meg ami szó szerint leégett... "
Garancia elvileg 2 év van rá, nem?
Akkor se volt számla...
apjával csinálják a műhelyt. AVidékenAzt gondoltam megérdemlik a bizalmam a közös ismerősk által. Drága móka volt...
A közös ismerősök mélyen sajnálnak azt annyi. Állítólag apuka ugyanilyen...
Az ő gyerekének biztos nagyobb szüksége volt rá :D :D
Ha másra nem... arra hogy apuka lecserélhesse az 1000 éves swiftet... olyanra mint az én tinédzser korú lagunám... de megnyugtat a tudat hogy ezzel a hozzáállással nem fogja... a véletlen úgy hozta hogy vki pont szerelőt keresett én meg sikeresen lebeszèltem ezekről ;) ha már vidék...nnyaljon vissza a fagyi... többet bukik néhány oda nem menő ügyféllel mint amit rajtam nyert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!