Normális, ha 18 évesen még mindig félek a sötétben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 15:11
2/7 anonim válasza:
Igen, én 21 vagyok és még mindig félek.
3/7 anonim válasza:
Kint vagy bent?
Szerintem a lakásban félni gáz a sötétben.Ott nem történik semmi!
Kint az utcán érthető, 23 éves nő vagyok.Van mikor késő este érek haza a munkából vagy csak mikor egyik barátnőmet látogattam.Egy kicsit félek ilyenkor a HÉV megállótól hazáig elsétálni ami kb 6 perc,de na..
4/7 anonim válasza:
Én is félek. Kinn és a lakásban is egyaránt.
27/N
5/7 anonim válasza:
17 vagyok és én is félek de csak éjfél után a lakásban is ( nem tudom mitől :D) kint meg ha egyedül vagyok akkor kicsit mert ugye lány vagyok és egyedül vagyok sötétben és na... de ha van valaki akkor nem :)
7/7 anonim válasza:
Én csak akkor félek ha egyedül vagyok. :D De ha van valaki még a házban(akit ismerek is) akkor nem félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!