Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan szokásod, amit...

Van olyan szokásod, amit szégyellsz? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 11:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs...asszem. Most nem jut eszembe egy se.
2015. aug. 5. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Mániákus mosogató vagyok. Romániában jártam (undorító és mocskos ország) és elkaptam valami nagyon csúnya fertőzést. A torkom a szám a nyelvem borzasztóan fájt. Napokig nem ettem, folyadékot is csak ha muszáj volt, beszélni se tudtam. A betegség előtt is kényszeresen mostam a poharakat még ha tiszta volt akkor is, de most odáig jutottam, hogy mindent elmosok mielőtt eszek belőle/vele, képes vagyok vendégségben is előhozakodni ezzel. Egyszerűen nem tudok enni ha ÉN nem mostam el az evőeszközt, tányért. Étterembe is csak ismerőshöz járunk, ő tud a dologról. Érzem, hogy teher, mert így ezt nem lehet, de muszáj, mert mindent mocskosnak és bacisnak látok addig míg én el nem mosogattam.
2015. aug. 5. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Rendkívül fontosnak tartom, hogy akárhova megyek ott legyen elérhető közelségbe WC mert ha nincs akkor akár órákig nem iszom egy kortyot sem. Illetve ha bárhova megyek viszek magammal egy palack vizet, de sokszor nem is iszom belőle mert félek hogy akkor meg pisilnem kell és az még is csak kínosabb ügy :(. Ez nagyon sokszor elrontja a szórakozásomat.
2015. aug. 5. 12:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Van, sokat vakarózok(nem, nem vagyok bolhás se kullancsos, és mindennap fürdök).

Szeretek leülni az asztal mellé egy üveg pia mellé és egyedül beba szni. Ez ritkán van, nem, nem vagyok alkoholista.

Szeretek Rap zenére ugrálni.

Mindig mindenhova főleg ha nyár van viszek egy fel literes vizet.

2015. aug. 5. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Amikor állok és beszélek akkor sokszor birizgálom a hajam és gesztikulálok. Vagy csak megvakarom a fejem búbját de nem azért mert viszketne, hanem csak, hogy csináljak addig is valamit a kezemmel és ne csak ott lógjon mellettem. Amúgy nem vagyok tetves meg semmi. :D

16/L

2015. aug. 5. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
De, hogy válaszoljak a kérdésedre is: NINCS olyan szokásom amit szégyelnék:)
2015. aug. 5. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:
*szégyell
2015. aug. 5. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy erre az oldalra járok.
2015. aug. 5. 19:16
 9/14 anonim ***** válasza:
túl sokat masztizok nő létemre, de nem tudok felhagyni vele
2015. aug. 5. 19:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindennap dinnyét dugdosok a pinámba, ezt szégyellem.

Gáz?

2015. aug. 6. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!