Ti minden nap chateltek valakivel facebookon?
Figyelt kérdés
Ti minden nap szoktatok valakivel chatelni?(persze amikor van internet)Ha igen, akkor kb. hány emberrel egy nap? Csak a közelebbi barátaitokkal, vagy olyan emberekkel is, akiket nem igazán, vagy élőbe egyáltalán nem is ismertek? Csak kíváncsi vagyok :)2015. aug. 1. 19:29
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. aug. 2. 13:51
12/17 anonim válasza:
a közelebbi barátokkal csak. 16/L
13/17 anonim válasza:
nem, én soha senkivel, csak megnézem hogy van e valami hír vagy ilyesmi. #foreveralone
14/17 anonim válasza:
1-2 emberrel max. de mondjuk ez az 1-2 ember se olyan túl jó barátom, csak ők legalább visszairnak, én meg megőrülnék, ha nem beszélhetnék valakivel..ez most leirva még szánalmasabban hangzik, mint gondoltam
17L
15/17 anonim válasza:
Nem.
Amúgy 2 személlyel szoktam.
Közeli ismerősök.
16/17 anonim válasza:
En eleg sok emberrel szoktam napi szinten
Egy csoportban vagyok benne amiben non stop megy a beszelgetes es amikor fent vagyok akkor beszallok en is.
Ezenkivul, meg olyan 10 emberrel szoktam neszelni akik kozeli baratok,neha meg hozzacsapodik ehhez nehany honaponta fellbukkano regi osztalytars aki leellenorzi hogy jol vagyok e:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!