Miért baj, ha egy nő nem dolgozik, úgymond eltartott?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 20:23
11/20 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérted, vagyis én nem írtam nemet meg semmit… bocs. Tehát én fiú vagyok, viszont a barátnőm nem dolgozik és sokan rossz szemmel nézik e miatt. Azért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy mi ezzel a probléma, kedves 9-es.
2015. júl. 31. 21:01
12/20 anonim válasza:
Fordítva már sok embernek máshogy hangzana a kérdés. Ez a baj vele.
13/20 anonim válasza:
Én nem akarlak megbántani, hisz nem is ismerlek, csak azt szeretném, hogy gondold át. Egy nőnek ugyanúgy van keze lába, esze, munkabíró képessége. Dolgozni nem olyan rossz dolog, ha szereted a munkád még élvezetes is lehet. Emellett az önbizalmadat is növeli, próbáld ki milyen érzés, mikor tudod hogy a saját magad ura vagy. Épp az a lényege a munkának, hogy senkitől nem függesz anyagilag.
14/20 anonim válasza:
Majd szóljatok, hol fizetik ki az állandó házimunkát, ami a Nőtől van elvárva + a 0-24-es gyereknevelést + "az anyuka főztje" szerű fél napos főzéseket, alapanyagokat, cipeléseket ;)
Vannak lusta, elkényeztetett lányok (kérdés: Miért vagy vele? A szex legalább jó vele??), de napjainkban egyre jobban terjed az az állatfaj, akit úgy hívnak, hogy "selyempincsik". Biztos mindenki tudja, hogy mit jelent.
15/20 anonim válasza:
Értem, akkor fiú vagy, teljesen mindegy, a hozzászólásaim attól még érvényesek.
16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as, félreértesz, fiú vagyok, nem függök senkitől anyagilag, szeretem, amit csinálok és kb. napi 16 órát dolgozom a saját vállalkozásomban
2015. júl. 31. 21:15
17/20 anonim válasza:
Nem számít hogy fiú vagy-e, ez a gyakori kérdések! Nem csak te olvasod a hozzászólásokat, hanem lehet hogy több százan is. Tuti hogy lesz majd, olyan lány vagy nő, akire érvényes lesz! Maga a kérdés, viszont egy jó kérdés.
18/20 anonim válasza:
Az emberek az átlagostól eltérő helyzeteket nehezen viselik el. A kérdésedre válaszolva egyszerűen irigységből köpködnek az ilyen nőkre miközben, ha lenne elég pénzük egyből felmondanának.
19/20 anonim válasza:
Aki gyereket vállal, ne panaszkodjon hogy sok a meló, maga vállalta, nem ér sírni, pláne mások orra alá dörgölni. Én munka mellett csinálom a h.melót,napi minimum egyszer főzök, mégsem panaszkodom.
20/20 anonim válasza:
Ja, a munkámat szeretem nagyonnaértékes emberekkel dolgozom :) gyon,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!