Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nedvesedik olyan sok...

Miért nedvesedik olyan sok lány a pénzre?

Figyelt kérdés

Szinte kivétel nélkül minden lány azt mondja, hogy nem számít a pénz, az meg mégkevésbé, hogy valakinek milyen autója van.

Úgy alakult az élet, hogy nemrég tudtam venni egy 2013-as Mercedes E63 Amg-t. Ha ezzel az autóval vagyok sok lány megnéz, ha kiszállok. Ha beállnék egy szórakozóhely, vagy a Westend elé kb. 10 perc alatt fognék egy csajt. Ha egy buliban egy csaj megtudja, hogy milyen autóm van egyből sokkal nyitottab és kedvesebb. Nem hittem volna, hogy egy ilyen autóval tényleg ennyire könnyű csajozni. Persze, ha egy céges Ford Transittal vagyok le sem szarnak, tehát nem miattam néznek meg, hanem a kocsi miatt.

2015. júl. 30. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
A pénzre csak a zsidó lányok nedvesednek :)
2015. júl. 30. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Miattam lehetne akármilyen Mercedesed ha egy tapló vagy és nem tiszteled a nőket és nem tudsz bánni velük átnéznék rajtad!
2015. júl. 30. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
A lányok többségének csak ez számít.
2015. júl. 30. 14:46
 4/10 A kérdező kommentje:

1-es, engem nem érdekel, hogy valaki milyen vallású, de abban biztos vagyok, hogy ennyi zsidó vallású csaj nincs budapesten.

2-es, nem azért vettem Mercedest, hogy menőzzek vele, hanem mert gyerekkori álmom volt. Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy nem tisztelem a nőket, mert igenis tisztelem őket. Régebben, ha egy Bmw-s ismerősöm mondta, hogy "gerjednek" az autójára a lányok nem hittem neki és azt mondtam neki, hogy a lányok nem ilyenek… hát picit változott a véleményem.

2015. júl. 30. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Bérelj egy régi rozsdás Mercedes furgont, és csak annyit mondj a csajoknak, hogy van egy Mercid :D

Kiszáradnak majd mikor meglátják :D

2015. júl. 30. 14:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat 2-es, picit félreértettem a válaszod…
2015. júl. 30. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Én egy lány vagyok és azt kell mondjam, ha van egy nő aki családot akar alapítani, akkor az igénytelenség, ha nem figyel az anyagiakra. Két véglet létezik, a borsószemkisasszony, akinek a valagát csak az aranyszekér ülése érintheti és az igénytelen nő, akit nem izgat, ha a híd alatt, húgyszagban kell aludnia és a gyermekeit potyogtatja úgy, hogy tudja, hogy nyomorban fognak felnőni. Nyilván egyik végletet sem akarja sem férfi sem nő. Aki a kettő közötti átmenet után áhítozik, annak szembesülnie kell azzal, hogy pénzből élünk, és a pénz mindig számítani fog kinek kisebb, kinek nagyobb mértékben.
2015. júl. 30. 15:42
 8/10 anonim ***** válasza:
De szerintem itt nem csak arról van szó, hogy gondol a jövőre, hanem sok lány igenis elvárja azt, hogy ne kelljen dolgoznia és, hogy az ura megadjon neki mindent.
2015. júl. 30. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, de több ezer évig ez volt az elfogadott, hagyományos női-férfi felállás a családban. Rengeteg ember vágyik még a tradicionális szerepekre, legalább annyi férfi, mint nő. Az már más kérdés, hogy a nők elmennek inkább dolgozni, mert egy fizetésből nem lehet élni. De szerintem sok ember mindkét nemből önként és dalolva menne bele, hogy a nőé a háztartás, a gyermekgondozás, a férfié a munka, ha mai gazdasági helyzet ezt lehetővé tenné. Az biztos viszont, hogy hiába van munkája a nőnek, ha egyszer elmegy szülni, akkor főképp a férfi fizetése lesz mérvadóbb, mivel a nő ilyenkor a fizetése töredékét kapja meg. Egy újszülött rengeteg pénzzel jár, és ilyenkor a nőnek nagy mértékben a férfi fizetésére kell támaszkodnia, nem lehet legyinteni, hogy majd lesz valami.
2015. júl. 30. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy manapság ez inkább a fiatalabb lányokra jellemzőbb, akiket manipulál a média.

Nézz meg egy klippet, olvass el egy cikket vagy bármi, a csapból is az folyik, hogy a gazdag pasi majd el fog tartani. Ezt látja a sok tudatlan, akkor ő ezt is fogja elvárni. Olyan szintű agymosás folyik napjainkban, hogy az minősíthetetlen.

Persze azért vannak normális nők is, csak azok kisebb rétegben, akik meg majd elszenvedik a többségben lévő "nők" tulajdonságai miatt az előítéleteket.

2015. júl. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!