Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ennyire fura az értékren...

Miért ennyire fura az értékrendem és miért mondják rám, hogy pénzéhes K vagyok?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok,túl a féktelen bulizós,pasizós,lazulós korszakomon.

Jó állásom van,örököltem egy lakást amit szépen felújíttattam,és egy kis spórolt pénzel is rendelkezem.Nem vagyok modell,de odafigyelek a külsőmre.

A pasik/srácok/férfiak miért nem fogják fel,hogy nekem FÉRFI kell!!! Olyan akinek van állandó munkája,lakása,éretten viselkedik és éretten öltözködik. Miért nem fogják fel,hogy nem kell egy anyucival élő,csóró alkalmi munkás,strandpapucsos,színes pólós "kölyök". Miért hiszik,hogy pénzéhes vagyok amiért kerek-perec lepattintom azt a srácot aki 30+ évesen nem ért el valamit és nem dolgozik vagy ha igen valami csicska munkát végez és reálisan semmi az esélye,hogy valaha vigye egyről a kettőre?

2015. júl. 29. 20:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
95%
21 éves férfi vagyok. 18 éves korom óta egyedül illetve 1 éve párommal élek együtt. Külvárosi panelből "származom" és az élettársam is. Mikor elköltöztem, saját pénzből, saját megtakarításból, megéreztem, hogy mi is az a felelősség. Nem támogat minket otthonról senki, pedig talán lenne miből. Csak a vasárnapi húslevesezések mamám részéről. :) 20 évesen, egy lakással egy jogsival a zsebemben sem volt könnyű ismerkednem. A nők sorra elküldtek azzal az ürüggyel, hogy nekik férfi kell akinek van biztos háttere.
2015. júl. 29. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem kérdező, miért ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy másoknak ebben megfelelj. Aki olyan hülye, hogy anyuci szeme fényével jön össze, az meg is érdemli. A mai világban már nagyon kell 2 ember a megélhetéhez, az ingyenélő kisfiúkat meg tartsa el az anyja. Hogy meg kit és miért pattintasz le, az már teljesen a te magánügyed
2015. júl. 29. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

A saját lakásod nyilván vonzza azokat a léhűtőket, akik szívesen megspórolnák a lakbér költségeket, és csak ezért jönnének össze Veled. Nyilván ha elutasítod őket, elmondanak mindennek.

A kérdés az, hogy mennyire vagy hipergám, vagyis milyen életszinvonalú pasikat célzol meg. Ha eléggé magasan lévőket, és nem vagy modell, az pech, mivel ők a modelleket szeretik.

Az értékrendeddel a leírtak alapján nincs baj, azt tudom elképzelni, hogy akiket megcélzol, Nálad jobban kinéző, akár fiatalabb lányokat is megkapnak könnyebben, kevesebb elvárással. Ettől nem a Te elvárásod lesz túl magas, hanem ez egy piac, és ha más olcsóbban adja magát, akkor nem Téged fognak keresni, ilyen van.

2015. júl. 29. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az igényeiddel van a baj, hanem azzal, hogy másokat lenézel. Az, hogy neked így összejött az élet, nem jelenti azt, hogy másnak is. Mert ha azért nem tudtad volna befejezni a tanulmányaidat, mert a rákos édesanyádat kellett volna évekig ápolnod, és együtt laknál a pszichésen beteg testvéreddel, aki teljesen rád van utalva, akkor te se lennél ilyen fennhéjazó. Azt meg végképp nem értem, hogy miért furcsállod, hogy nyáron strandpapucsban és színes pólóban járnak a férfiak, és nem öltöny-nyakkendőben. Ha ilyen felszínes vagy, ne csodálkozz, hogy viszolyognak tőled a jobb érzésű emberek.
2015. júl. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!