Miért ennyire fura az értékrendem és miért mondják rám, hogy pénzéhes K vagyok?
27 éves nő vagyok,túl a féktelen bulizós,pasizós,lazulós korszakomon.
Jó állásom van,örököltem egy lakást amit szépen felújíttattam,és egy kis spórolt pénzel is rendelkezem.Nem vagyok modell,de odafigyelek a külsőmre.
A pasik/srácok/férfiak miért nem fogják fel,hogy nekem FÉRFI kell!!! Olyan akinek van állandó munkája,lakása,éretten viselkedik és éretten öltözködik. Miért nem fogják fel,hogy nem kell egy anyucival élő,csóró alkalmi munkás,strandpapucsos,színes pólós "kölyök". Miért hiszik,hogy pénzéhes vagyok amiért kerek-perec lepattintom azt a srácot aki 30+ évesen nem ért el valamit és nem dolgozik vagy ha igen valami csicska munkát végez és reálisan semmi az esélye,hogy valaha vigye egyről a kettőre?
A saját lakásod nyilván vonzza azokat a léhűtőket, akik szívesen megspórolnák a lakbér költségeket, és csak ezért jönnének össze Veled. Nyilván ha elutasítod őket, elmondanak mindennek.
A kérdés az, hogy mennyire vagy hipergám, vagyis milyen életszinvonalú pasikat célzol meg. Ha eléggé magasan lévőket, és nem vagy modell, az pech, mivel ők a modelleket szeretik.
Az értékrendeddel a leírtak alapján nincs baj, azt tudom elképzelni, hogy akiket megcélzol, Nálad jobban kinéző, akár fiatalabb lányokat is megkapnak könnyebben, kevesebb elvárással. Ettől nem a Te elvárásod lesz túl magas, hanem ez egy piac, és ha más olcsóbban adja magát, akkor nem Téged fognak keresni, ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!