Közületek hányan jártak a Disney Landben?
Az USA-ban volt az első. És második, hogyhogy kinek és miből? Nyilván sok a látogató, ha megéri fenntartani.
Én voltam Párizsban a Disney Landben és a Disney Studiosban is. Utóbbit jobban élveztem, mert már 16 voltam, és úgy éreztem, a Landhez idős vagyok.
Párizs, Disneyland, 2 parkos belépő, még 2006-ban. A szállás is a park közelében volt, a Disney egy Western-stílusú szállodájában. Igaz, csak 10 éves voltam. Nagyon lenyűgözött akkor, az egész külföldre utazás gondolatával együtt.
Bár lehet, a parkokat jobban értékeltem volna érettebb fejjel, lévén hogy valamennyi vidámpark szerelmese vagyok a mai napig. De ma már nem választanám úticélként, mert elképesztően túlárazott (30 ezret közelíti a belépő) a nyújtott minőséghez képest - illetve azt hallottam, hogy mostanság lejtőn van az EuroDisney pályafutása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!