Van itt közületek olyan aki volt már eszméletlen állapotban?
Műtétnél volt. Tényleg olyan, ahogy előttem leírták. Gyakorlatilag elalszol és amikor felébredsz, akkor már túl vagy rajta és a kórteremben fekszel. Mondjuk nálam az volt, hogy egy darabig homályosan láttam.
A másik, hogy egyszer elájultam tesiórán :D Lehet, hogy ez tök égő, nem tudom, hogy történhetett... Az igaz, hogy aznap nem ettem semmit, a tesitanár meg kihajtotta a belünket. Egész órán futni kellett és ugrálni, futni és megint ugrálni, megállás nélkül. Nekem leesett a vércukrom és összeestem. Nem tudom leírni azt az érzést, de nagyon rossz. Valami fefájáshoz hasonló érzés, de mégsem az (sokkal rosszabb), illetve küzdeni akarsz, de az érzékszerveid és a tested cserben hagynak. Igazából nem vesztettem el az eszméletemet, csak nem tudtam mozogni, egyszerűen nem működött a testem, lezsibbadtam. A képek pedig mintha lelassultak volna, és távolról hallottam, hogy szólongatnak, fel is fogtam meg nem is. Azt tudom, hogy a tanár ütögetni kezdte az arcomat, aztán valami huzatos helyre vittek és cukrot tömtek belém. Kis idő múlva jobban lettem, sőt, teljesen elmúlt a rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!