Tényleg léteznek Illuminátusok?
Nagyon jó kérdéseket tettél fel.. Megpróbálok válaszolni a tudásomnak és a tapasztalataimnak megfelelően.. A Kabbala ami ugye tudjuk hogy a zsidók egyik nézete a mai Judaizmusban.. Az egy sátánista nézet, emberáldozatokkal és véráldozatokkal fűszerezve, és ehhez még volt pofájuk dicsekedni is... CIon bölcseinek jegyző könyvei vagy magát említem a Fáraókat Mayákat Inkákat Babiloniakat akik mai napig is a legnagyobb pozicióban foglaltak helyett csak annyi különbséggel hogy ma öltönyökben és és mindenféle vállalataik és bankjaik vannak amiből mind az emberekből élnek... Ők magukat IStennek tartják és ezért még nem szégyelik azt sem ha titokban rituálékat követnek el, legyen az emberáldozat, véráldozat, embervadászati rituálé, vagy terrorcselekmény napjankban... Mindig kijelölnek egy időpontot és vannak dátumaik numerologiai értelemben pl 2001 szept 11, péntek 13.-án mindig történt valami vagy meghalt egy híres személyiség vagy poltikus vag terrorcselekmény és még sorolhatnám...
Az ő a fegyverük a mainstraim vallások amiket ők szépen átformáltak saját nézeteikre épp ezért nincs béke a vllásos emberek körében... És ezt köszönhetjük a templomos lovagoknak, a Pápának a vatikánnak... Akik ténylegesen okkult szimbólumok mögé bújva röhögnek az emberek arcába és természetesen mutogatják a sátánista Illuminatus kéztartást azaz Nimród tisztelgését fejezik ki...
Igen biztos ismerős ez a kéztartás.... :) ÉS nem rockkoncerten vannak szerintem az említett híres emberek, uralkodók... :)
Szia!
Egy hasonló témában kérdezték, miért akar valaki Illuminati lenni. Mivel érdekesnek találtam átmásoltam. Kiváncsi lennék mit szóltok hozza, én néztem egy nagyot. A következő választ találtam:
Kiemelném, hogy ez a saját véleményem és sem pro se kontra nem reagálok a provokálásra! :)
Azért jókat derülök majd rajtuk, ha lesznek!
Szóval!
Hipotetikusan!
Amennyiben létezik ilyen szervezet, amennyiben minden róla fellelhető információ valós, szerintem kijelenthető, hogy nem más a célja annak aki a tagja akar lenni, mint a HATALOM!
A különféle rémtörténeteket nem tartanám valószínűnek de nem is zárnám ki! Gondolj bele! Emberek milliárdjairól döntenek. A kiválasztási procedúrához, inicializációhoz már több szűrőn-kiválasztási folyamaton át kell esnie a jelöltnek, hogy egyáltalán a közelükbe jusson!
"Ha kíváncsiságból jöttél távozzál! Ha félelem lepett meg, ne menj tovább!"
Miért akarna valaki belépni az Illuminati-ba?
- Az elsődleges mozgatóerő valószínűleg a hatalom vágy!
- Másodlagos mozgatóerő lehet a tudásvágy, elitizmus,"karrier"vágy stb...
Amennyiben léteznek, valószínűleg belehet kerülni közéjük.
Kiemelkedő képességeid ha vannak az nem baj, de szerintem nem feltétlenül szükséges. A megfelelő világszemlélet megszerzése viszont annál inkább! Mondjuk Weishaupt szerint az embercsorda (Goim), gondolkodásra képtelen emberi massza, irányítása szükséges és kívánatos. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fasiszták! Inkább társadalom mérnökök, vagy valami hasonló! Nem szabad szívbajosnak lenni ha valaki közéjük törekszik, az már szent!
Erkölcsi és morális kérdést ne csinálj belőle!
Lehet egy Illumináti vagy hozzá hasonló szervezet tagja is erkölcsileg és morálisan fejlett Személyiség, Individuum! Ők, amolyan kiskirályok klubja lehetnek ha léteznek. :)
A cél szentesíti az eszközt! Ez nem morális kérdés, hanem tény!
Remélem segítettem! Szervusz!
Az Illuminati az vérvonal tehát neked Illuminatus családból kell, hogy származzál ahhoz hogy bejuss, vagyis eleve annak kell születned, hogy eleve bekerüljél... :) Királyi vérvonalak, Pápai vérvonalak, Fáraó dinasztia, és Babiloni Sumér amkiknek a leszármazottai a mai napig élnek, csak a különbség az hogy öltönyökben és a másik lehetőség még az sem kizárt hogy ezek egyáltalán embereke e... Ugyanis a fáraók koponyái és a méretük ahogy a többi uralkodó vérvonalnak nagyon eltérően néztek ki a többi embertől.. Ehhez vannak kódexek is természetesen..
A Szabadkőművesekhez lehet közvetlenül bejutni de ott a 33 fokú szabadkőművesek a nagymesterek akik közvetlen kapcsolatban vannak az Illuminatusokkal.. És ők végzik el a piszkos munkát amit rájuk bíznak... Ahogy a történelemben csak templomos lovagoknak hívták őket meg voltak az Assassinok akik ma tulajdonképpen a CIA.. Akik azt felügyelik melyik tag kinek árul e esetleg bármilyen titkot is a páholyról stb stb...
Lucifer=Fényhozó vagy ha úgy tetszik Hulló hajnalcsillag aki elvesztette a fényét mert kitaszították az égi királyságból... Illuminatusok=Fényhordozók legyen ennyi elég ahhoz, hogy értsük miről beszélünk..
Legyen ennyi elég a definicióhoz...
Ha nem elég belinkelhetek 100 kódexet és tényszerű dolgokat még... De eleve bizonyíték a kéztartásuk és a kézfogásuk...
Igen és ez mind Babilonból való elég az a Babiloni emlékmű rajz bizonyítékként...
Biztos véletlen, hogy a Pápai süveg pont úgy néz ki mint Akhenaton süvege... Ez tulajdonképpen egy szimbolizmus a Babiloni Halfejú Istené....
Persze megint Babilonra vezethető vissza ez is...
Az gondolom nem zavar téged, hogy a mai napig csinálnak rituálékat és terrorcselekményeket... Tudod régen a Piramis tetején vették ki a nőknek gyermekeknek a szivüket és ha kell embereket is ettek, (kannibalizmus) és a mai napig tartanak ilyen dolgokat titkos helyeken, föld alatti katedrálisokban....
Szerinted a legtöbb temlpm aljában miért van föld alatti rendszer? :)
ÉS miért kellett egyáltalán földalatti rendszereket építeniük illetve miért kellett Piramist építeni? :)
Illetve hogyan építették ezeket az épületeket mikor akkor a korban nem volt megfelelő technika hozzá?
És hogy rendelkezhettek elegendő tudással ilyen kiváló épületek létrehozásához, illetve miért tudtak mágiát alkalmazni az okkultizmust?
HA akarsz válaszolj a kérdésekre akkor lehet egy normális beszélgetés, de addig nem..
Ha azt gondolod hogy csak te élsz a világban és a materalista gondolkodás előrébb visz, akkor nagyon rossz úton jársz és nagyon sok ember, mert ha eleresztenéd ezeket a dolgokat hogy csak emberek élnek a világon és azon kívül nem léteznek pl démonok vagy angyalok, híbridek... Szerintem az egyszerű halandó ember nem képes ilyenre csakis a kiválasztottak, akik lehetnek jók és rosszak....
És nem vagyok paranoiás, látom hatott rád a mainstraim média elmeprogramozása miszerint skizofrén vagy vagy hülye hogy ha összesküvés elméletekkel és ilyen témakörökkel foglalkozol...
Megsúgom hogy nem ugyanis az archeologusok, teológusok ugyan ilyen hasonló dolgokat kutatnak és nem hiszem hogy okóri filozofusok gondolatai és tudósok gondolatai elmeháborodás lenne...
Na meg nem utolsó sorban a leletek és kódexek amiket belinkelek már sokadszorra..
:)
(Jogod van abban hinni amiben akarsz, nem is kivánom hogy higyjél nekem, járj magad utána és majd talán rájössz egy két dologra..)
Béke.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!