Ti szerintetek léteznek/léteztek óriások akik 10x akkorák mint mi, vagy még nagyobbak mint mi?
az ó szövetség egy mese.
történelmileg gyakorlatilag az egész kitaláció.
az óriás jelző leginkább az adott ember személyiségére metafora.
a másik lehetőség,hogy az ókorban az átlag magasság 150-155 körül volt és pl 2.ramszesz a 165ös magasságával híresen magas egyiptomi volt,na most ha véletlen közéjük került egy észak európai húson élő ember,akkor óriásnak láthatták.
a 3. lehetőség,hogy akromegálisás betegek akkor is voltak.
a húsfogyasztást azért emeletem ki,mert a mezőgazdaság elterjedése és az állati fehérje hiány miatt lettek törpék az emberek az őskor után.
a húsevő ősemberek ősasszonyok viszonylag magasak voltak.
Köszi mindenkinek a válaszokat, az elsőválaszoló ak, gondolom te írtad a másodikválaszt is, te nem hiszel Istenben de van aki hisz s az még kitaláció.3-as soha nem láttam azemlített filmet, trónokharca, s amígotthonéltem nagyon sokat néztem a national geographic channelt, ahol élek ott nincs ilyen csatorna, de nézek mástermészet filmet. 4-es köszi a választ, sztem is léteztek mert bizonyíték van rá, nézzetek utána a youtubon.
Dobjatok fel még vmi témát ha akartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!