Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szerintetek léteznek/létezt...

Tia14 kérdése:

Ti szerintetek léteznek/léteztek óriások akik 10x akkorák mint mi, vagy még nagyobbak mint mi?

Figyelt kérdés
A bibliában le van írva hogy léteztek, de vajon talán még mindig léteznek.
2015. jún. 15. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

az ó szövetség egy mese.

történelmileg gyakorlatilag az egész kitaláció.

az óriás jelző leginkább az adott ember személyiségére metafora.

a másik lehetőség,hogy az ókorban az átlag magasság 150-155 körül volt és pl 2.ramszesz a 165ös magasságával híresen magas egyiptomi volt,na most ha véletlen közéjük került egy észak európai húson élő ember,akkor óriásnak láthatták.

a 3. lehetőség,hogy akromegálisás betegek akkor is voltak.

2015. jún. 15. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:

a húsfogyasztást azért emeletem ki,mert a mezőgazdaság elterjedése és az állati fehérje hiány miatt lettek törpék az emberek az őskor után.

a húsevő ősemberek ősasszonyok viszonylag magasak voltak.

2015. jún. 15. 01:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már maga az emberi testfelépítés sem alkalmas rá, hogy ennél nagyobbak legyünk. Csak nézd meg a világ legmagasabb embereit, 2,5 méteres magasság mellett rengeteg betegségtől szenvednek, ami mind a testmagasságukhoz vezethető vissza.
2015. jún. 15. 02:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Kevesebb Trónok harca nézését és több National Geographichot ajánlanék...:D
2015. jún. 15. 05:14
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Léteztek. Nem egy óriás csontvázát találták már meg.
2015. jún. 15. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Attack on Titan világában esetleg :D,de egyébként erősen kétlem :).
2015. jún. 16. 13:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, az elsőválaszoló ak, gondolom te írtad a másodikválaszt is, te nem hiszel Istenben de van aki hisz s az még kitaláció.3-as soha nem láttam azemlített filmet, trónokharca, s amígotthonéltem nagyon sokat néztem a national geographic channelt, ahol élek ott nincs ilyen csatorna, de nézek mástermészet filmet. 4-es köszi a választ, sztem is léteztek mert bizonyíték van rá, nézzetek utána a youtubon.

Dobjatok fel még vmi témát ha akartok

2015. jún. 17. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!