Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ilyen helyzetben?...

Mit tennél ilyen helyzetben? Van valaki, aki tárol rólad kellemetlen tartalmú felvételeket a telefonján, hogy bármikor felhasználhassa ellened, és tönkretegye az életed.

Figyelt kérdés
Videókról, fotókról, hangfelvételekről van szó. Párkapcsolat szétrombolásához akarja felhasználni az illető, de bizonyos feltételek mellett hajlandó törölni őket. Mit tennél ilyen helyzetben? A videók létezéséről meggyőződtél, de nem tudod, mit csinálsz /mondasz rajtuk.

2015. júl. 26. 16:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A felvételek készültekor nem voltunk együtt a párommal, végleges szakításnak tűnt az egész. Egyéb befolyásoló tényezők miatt vagyunk újra együtt. Nem csaltam meg, sem azelőtt, sem most. Terhelő maximum annyi lehet ellenem, hogy ocsmány dolgokat mondtam dühömben a családjáról, illetve hogy valaki pénzbeli támogatást adott nekem szexért cserébe, de erről az egy dologról tud a párom. Esetleg én annyiban kerülnék miatta bajba, hogy talán prostitúciónak bélyegezné a rendőrség, de mivel a részleteket nagyon senki nem tudja, az illető, akivel volt ez az üzletünk, szerintem simán mondaná azt, hogy szexuális kapcsolat nem volt köztünk. Bizonyíték nincs rá, hazudhattam is, hogy szexeltem vele. De nem ez a lényeg, hanem hogy már a párom is ideges, és erre rá fog menni a kapcsolatunk, mert az elfojtott feszültség miatt sokat veszekszünk. Már arra is gondoltam, hogy kiprovokálom az illetőtől, hogy elküldje a páromnak a dolgokat, amiket aztán megtekintés nélkül kitöröl. Ezek után azzal a szöveggel, hogy szakítottunk, meglátogatom az ismerőst, és töröltetem vele, vagy marad a feljelentés, viszont tényleg az aggaszt, hogy vírusként fog terjedni az ismerőseim körében. És ugye én sem vagyok benne biztos, hogy mi lehet a felvételen. Ha fel is jelentem, a rendőrségi intézkedés /nyomozás alatt lenne ideje rá, hogy körbeküldje a felvételeket.
2015. júl. 26. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Vedd fel a hangját amikor zsarol. Vagy ne töröld ki az sms-t,stb. amiben zsarol.

Irány a rendőrség. Jelentsd fel zsarolásért+ indíts polgári pert a felvételek miatt. Leültetik+ fizethet kártérítést neked miatta. Szerintem a rendőrség el is kobozza a felvételeket....

Ezt meg is mondanám neki.

Amúgy mit izgulsz? Felnőtt ember vagy, azzal és akkor szexelsz, akivel akarsz. Nem voltál akkor együtt a pároddal sem, nem így van? Mitől is félsz?

2015. júl. 26. 17:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Attól, hogy több emberhez eljut a felvétel, és hogy állitólag "az undorító, féreg oldalam" látható a felvételeken.
2015. júl. 26. 17:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Facebook üzenetek vannak, amik terhelőek lehetnek neki.
2015. júl. 26. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet bizonyítékot szerezni arról hogy zsarol! Mindenkinek ott az okosteló stb. Használd a technikát! Lehet hogy majd nagyon jól fog jönni egyszer.
2015. júl. 26. 17:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Facebook üzenetei Megvannak. Egy ismerősnek van rendőr rokona, megnézte az üzeneteket, szerinte terhelő a(z) "egy telefonomba kerül, és repülsz a párodtól" illetve "van rólad videó/hangfelvétel /fotó, bármikor ha nem tartod be a dolgokat, felhasználom ellened" szöveg.
2015. júl. 26. 17:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, undorító, féreg oldala mindenkinek van.Még aki szentnek állítja be magát, annak is. Hibázunk párszor életünk során, ezért vállalni kell a felelősséget, még ha kellemetlen is. Azzal, hogy rettegsz, csak azt éred el, hogy tönkreteszed magad egy senkiházi miatt.Nézz szembe a félelmeiddel és ne engedd hogy az uralkodjon rajtad. Tartsd meg a bizonyítékokat és vidd a rendőrségre. Nem tud ja meg az illető, csak akkor ha már nem lesz lehetősége elküldeni szerintem.

Neki nincs veszítenivalója? Akkor ezek szerint az sem érdekli, ha börtönbe kerül,stb..? Családja nincs? Munkája? Mindenkinek van gyenge pontja...

2015. júl. 26. 17:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Halálos beteg, nem érdekli mi lesz vele. Egyébként is börtönbe kellene mennie.
2015. júl. 26. 17:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Ha feljelentem akkor mennyi idő mire nyomozni kezdenek? Mennyire lehetek benne biztos, hogy nem csak leveleket fognak neki küldözgetni, és nem történik semmi? Elveszik a telefonját vagy hogy működik ez?
2015. júl. 26. 17:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor csak figyelemfelkeltést akar.

Minek jöttél össze egy büntetett előéletű emberrel?

2015. júl. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!