Miért kell kitenni a facebookra az ultrahangos képektől kezdve, a terhesség minden hetét?
Meg ez az "összefoglaló az életemről". Komolyan mondom.
Mintha mindenki valóságshow-nak hinné az életét.
Az FB-én lehet csoportokat létrehozni.
Ha valaki feltesz ilyen képet és megosztja rokonokkal, legközelebbi barátokkal, az rendben van még, de hogy a volt kollégákkal és sarki fűszeressel is, az már visszataszító.
Na én meg a játék-felkéréseket utálom :-)
Miért lenne valóságshow? Ha valaki minden 5 percben feltesz egy képet, az az.
Mindegy, nyilván egyikünk véleménye sem fog változni. Szerencsére továbbra is meg lehet válogatni, hogy ki az ismerősöd és ki nem.
Azért valóságshow, mert nem annak küldöd a powerpoint bemutatót, aki megkérdezi, na, mi volt veletek az elmúlt 2-3 hónapban, hanem mindenkinek.
Én keresztanyám hülyeségeit rejtettem el, mert állandóan recepteket posztolt meg "eltűnt" emberekről, rákbeteg gyerekekről - amikről később kiderült, hogy kamu, aztán egyszer csak kaptam egy üzenetet tőle, hogy szívtelen vagyok, mert valami idős rokona meghalt, én meg nem nyilvánítottam részvétet a gyertyás képe alatt...
Játékfelkéréseket meg nem küldök csak úgy, minden játéknak van "add me" oldala, ott olyanok kapják meg a felkérést a világ minden részéről, akik biztos naponta játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!