Hogyan vágják vissza ha piszkálnak?
Négyes vagyok, nekem a gyenge kategóriába tartoznak azok, akik nem tesznek semmit a maguk megvédéséért, csak ilyen látszat dolgokat mint ez a kérdés. Legbelül a kérdező is tudja, hogy nem fog semmi változni. Minél hamarabb elfogadja ezt, annál könnyebb élete lesz. A tanácsaitok meg, amit adtok neki jól hangzanak, de nem működnek a valóságban. Biztos a ti ugyanilyen irányú kérdésetekre ezeket a válaszokat kaptátok.
Nyolcas te most tényleg arra utaltál, hogy meg akarsz verni, vagy hogy meg tudnál? lel
(8-as vagyok)
Nem, nem arra utaltam, nem akarlak megverni és nem is tudnálak, mert fogalmam sincs ki vagy. Arra utaltam, hogy a legutóbbi srác amelyik csesztetett és nem értett a szép szavakból, értett a tökön rúgásból. Azóta nem is szólt egy rossz szót senkihez, szóval érdekes módon a gyakorlatban is működött.
Attól meg hogy valaki elfogadja hogy gyenge, nem lessz jobb az élete, max depressziós lesz, ami nem olyan kellemes hidd el. Hogy a kérdező akar-e tenni valamit, vagy mit érez legbelül, azt meg ugyan ne te döntsd már el. Inkább kondolkozz el rajta miért kapott mindkét válaszod 0%-os értékelést.
Szóval aki szerint a válaszod nem hasznos az hülye. Gratulálok. Abba nem gondolsz bele hogy te vagy a primitív életforma? Szerinted az jó tanács, hogy "gyenge vagy, nem tehetsz semmit, fogadd el"?? (Látom nem jó a szövegértésed, így a biztonság kedvéért elmagyarázom neked hogy az előbb leírt két kérdés költői volt.)
De nem fogm itt szétoffolni a kérdést, úgysem tudnád megmagyarázni hogy miért lenne hülyeség amit írtam, a magadfajta organizmusokkal nem éri meg veszekedni. De ha esetleg fel tudsz hozni példát saját tapasztalataidból arra, hogy neked van igazad, csak rajta.
Amúgy, utóiratként:
"Érdemben csak az utolsó mondatodra válaszolnék, mert a többi hülyeség. " Szóval meg tudnálak verni? Most hogy mondod, szerintem is, tökéletesen el tudlak képzelni mint egy nyiszlett, szerencsétlen tízévest. De nem szokásom kisgyerekeket verni.
"Szóval aki szerint a válaszod nem hasznos az hülye. Gratulálok. Abba nem gondolsz bele hogy te vagy a primitív életforma? Szerinted az jó tanács, hogy "gyenge vagy, nem tehetsz semmit, fogadd el"?? (Látom nem jó a szövegértésed, így a biztonság kedvéért elmagyarázom neked hogy az előbb leírt két kérdés költői volt.)
De nem fogm itt szétoffolni a kérdést, úgysem tudnád megmagyarázni hogy miért lenne hülyeség amit írtam, a magadfajta organizmusokkal nem éri meg veszekedni. De ha esetleg fel tudsz hozni példát saját tapasztalataidból arra, hogy neked van igazad, csak rajta.
Amúgy, utóiratként:
"Érdemben csak az utolsó mondatodra válaszolnék, mert a többi hülyeség. " Szóval meg tudnálak verni? Most hogy mondod, szerintem is, tökéletesen el tudlak képzelni mint egy nyiszlett, szerencsétlen tízévest. De nem szokásom kisgyerekeket verni."
:"DDD
Dettó így vagyok.:/
Ha akarsz, írhatsz privátot és beszélgethetünk.:)
14/f
Köszi a válaszokat
Nagyon hülye vagy aki azt írta gyenge vagyok fogadjam el... Aztán még vitázol hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!