Hol élnek csak szőke, kékszemű emberek?
Figyelt kérdés
Északon? A vikingek nem csak kékszeműek? Van, ahol az emberek 99%-a ilyen, de nem jut eszembe az ország neve. Északon.2015. júl. 24. 16:32
2/12 anonim válasza:
Ilyen hely a Földön már nincs, ahogy vikingek sem.
Dániában és Norvégiában sok a szöke-kék szemü, de ott sem ök a többség már, a németeknél meg már csak elvétve.
3/12 A kérdező kommentje:
De miért nincsenek már tiszta népek? Biztos nincs???
2015. júl. 24. 17:04
6/12 A kérdező kommentje:
Már csak északon.
2015. júl. 26. 22:24
7/12 A kérdező kommentje:
Izland, esetleg?
2015. júl. 26. 22:25
9/12 A kérdező kommentje:
Amint lesz rá lehetőségem. Ha érdekel miért, írj privátot. Azt is megmondom, miért tettem fel a kérdést, mert ha ott élnek ilyen emberek, már pakolok is a táskámba.
2015. júl. 27. 20:14
10/12 anonim válasza:
A közelmúltban voltam Németországban,és igen,az igazi húsvér németek szőkék kékszeműek és éles arcvonásokkal rendelkeznek. Pakolhatsz,szerintem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!