Mennyi pénzed van? Tartalék? örökség?
mennyit tudsz félre tenni mondjuk 1 hónapban?
Vagy olyan szerencsés hogy nem kell dolgoznod annyi pénzed van?
Nekem sajna nincs semmi tartalékom. És nem azért mert pazarlok, hanem mert nem tudok félretenni.
Az emberek nagy többségével ellentétben amikor én valakinek azt mondom, hogy most erre vagy arra nincs pénzem, az igaz, és NEM éppen csak nem akarok hozzányúlni a sok milliómhoz.
Nincs örökségem (nincs is kilátásban, max tartozást örökölhetek), nincs sehonnan segítségem, egy pici albérletben élek, diákhitelt törlesztek és ennyi.
Egyébként ha most egyik napról a másikra nyakamba szakadna valami örökség vagy lottó nyeremény, akkor is dolgoznék tovább.
majdnem 1 milka megspórolt pénz...igazából minden hónap elején a fizunál több mint 1 millióm van pénzben...de általában elmegy a pénz, pedig 750-ért minimálbér + prémiummal spóroltam össze, most hogy 200 fölött keresek elég sok megy el...
örökség nincs, nem is számítok rá mostanság, remélem nem is lesz...
Műszaki cikkekben is áll pénzem, de azokat nem adom el (Tv, laptopok, tablet...), viszont programozóként pénzt tudok belőlük termelni eladás nélkül is :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!