Ki az aki erti ezt az egeszet? (Illuminati)
Michael Jackson egy videoban beszel arrol, hogy egy osszeeskuves all a hatterben, de mar igy is tul sokat mondott es nem beszelhet tobbet.
Masik videoban pedif azt mondja a kozonsegnek:„Belefaradtam, teljesen belefaradtam a manipulacioba, ahogy a sajto manipulal mindent, ami tortenik egy bizonyos szituacioban”
Komolyan nem ertem! Most akkor az illuminati olte meg?
Mert lassuk csak, a This is it turneja elott halt meg. Mi ebben a furcsa? Hogy akkor akart beszelni az illuminatirol........ Tehat akkor?
Ja es LaToya meg Janet is mondta h valami tuszuras volt a nyakan (ez is fent van a neten valahol)
Annyira rossz ketsegben elni, komolyan erdekel..:(
"Ok nem mondjak el nektek az igazsagot, hazudnak nektek!
Manipulaljak a tortenelem konyveket. Azt hisszuk igazak, de a tortenelem konyvek hazusagok. Ezt tudnotok kell!
Tudnotok kell, hogy itt hatalmas osszeeskuves van!
Mindent megtettek, hogy a kozonseget ellenem forditsak!
Itt az ideje a valtozasnak!
Halljatok meg amit mondok: tegyetek bele a szivetekbe, a tudatos elmetekbe es csinaljunk vegre valamit! Meg kell tenni! Szeretlek Benneteket!”
Nem ertek semmit! Tenyleg semmit! :( ez annyira rossz, hogy mar a siras jott ram..
Az illuminati az egy satan kozosseg vagy mi?!
Mi az, hogy manipulalnak mindenkit?!
Annyira sajnalom, hogy nem tudott errol tobbet beszelni....... :'(
Utolsó.
Is. De azért egyértelmű hogy elmekontrollt alkalmaznak a médiában és ebben azért nagy szerepük van a sztároknak is. Ha ezt valaki tagadja, akkor fogalma sincs mit jelent ez a szó.
Egyszerű példa. Ha pl Rihanna szája az új klipben kék, akkor másnap mindenki olyat akar. Ez nagyon jellemző ott. De ha ugyancsak a klipben valamilyen mobilt fogdos, akkor meg az kell azonnal. Ilyen módon egyszerűen hirdetőtáblák ők. Emberek tömegei figyelik mit csinál, mit mond. És Amerikában a rajongók egyszerűen vérkomolyan vik ezeket.
Ott a böki, ha esetleg valamelyik elejt valami olyan kijelentés mint a kérdésben lévő idézetek. Simán el tudom képzelni hogy elteszik láb alól, mert ott aztán nincs beleugatás az ilyenekbe. Attól függetlenül hogy pont vele mi történt igazából.
Itt volt Jackson. Woody Herrelson (vagy hogy írják) csinált egy összeesküvős filmet, érdekes volt is index cikk hogy mostanában méltatlanul hanyagolják. Mel Gibson is ellenkampányolt, lassan el is tűnt. Charlie Sheen is, bár ott nem emlékszem pontosan mi volt. Sztárok vagy épp pont emiatt nem túl ismert jelöltek nyilatkozzák hogy csak azért sztárok, mert beleegyeztek hogy azt csinálják amit kell. Kb az valakik engedélyével lehet sztár.
Szóval nem fura egy kicsit?
13
Te miről beszélsz? Nyilván a sztároknak is meg kell felelniük bizonyos kötelezettségeknek. Tulajdonképpen a producerektől jön a pénz és ők döntik el, hogy miért is fizetnek. Viszont ha valaki eléggé megszedi magát, akkor lehet sajátmaga a producer, pl filmrendezőknél is jellemző ez.
Mel Gibsont azért mellőzik, mert részegen verte a feleségét, meg egy hangfelvételen zsidózott, amire amúgy is nagyon érzékenyek Hollywoodban. De azóta is volt filmje, pl beválogatták a Feláldozhatók 3. Részébe, és Jodie Foster is forgatott vele.
De nyilván egy ilyen botrány után már nem igen lesz népszerű az ember, sem a producereknél (többségük zsidó származású), sem a nagyközönségnél.
Charlie Sheent meg azért rúgták ki, mert folyamatosan részegen meg drogosan jelent meg a forgatáson. Sőt a rendezővel is összeveszett. De ezek után is kapott új sorozatöt.
Ja és ez nem kamu, nézd csak meg hogy néz ki a jó öreg Charlie. A drogtól lefogyott, rémes. Mint egy vén alkesz. Ezt csak azért írom, hogy nehogy kitaláld, hogy csak kicsinálták és csak koholt vádakról van szó.
# 13
Woody Harrelson-t mióta hanyagolják?
Csak jövőre 4 filmje van előrejegyezve. Meg egyébként is az egyik blockbuster(Hunger Games) egyik főszereplője volt. Arról nem is beszélve, hogy a True Detective egy kivételesen nagy tv-s projekt volt.
Azelőtt hogy hülyeségeket kezdesz összehordani, inkább nézz utána a dolgoknak legközelebb.
13 voltam.
Én nem kötekedni járok ide. Elmondtam a véleményem, ahogy ti is megtettétek. Nem fogok vitázni senkivel. Ilyen kérdésekben soha nem lesz egyetértés.
Szép napot nektek!
# 16
Mivel az érveid egyáltalán nem helytállóak, nem is értem hogy merülhet fel benned az érdemi vitatkozás:D
Mennyi ostoba ember van itt komolyan.. :) Ezért vagytok manipulálhatóak, az elmétek egyenlő a nullával és még finoman fogalmaztam.. :)
Ha léteztek Fáraók (ti idióták tisztelet a kívételnek).. Akiket régen szintén megvilágosodottnak=Illuminatusoknak hívtak és (Nap imádat=Lucifer=Fényhozó) volt Egyiptomba Babilonban akkor szerintetek ma már nem lehet? :) Igaz aki annyira hülye és nem képes utána nézni a szimbólumoknak és az ahhoz tartozó vallási filizófiának.. Akkor mégis, hogy a francba vagytok képesek válaszolni olyan kérdésre, amiről lövésetek sincs? :) Amiket használnak különböző Hollywoodi filmekben, klippekben pl Lady Gaga, Katy Perry Dark Horse c. klippjében, amiben rengeteg Egyiptomi szimbólum van és ezek mind az Illuminatihoz tartoznak, biztos véletlenül teszik be minden klippbe ma már és tele van okkultizmussal az egész.. Persze teljesen véletlen... Idióták...
Kérdező jó az elméd, ne foglalkozz ezekkel a megbízott provokátorokkal vagy éppen idiótákkal akiknek az elméjük egyenlő a nullával... Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok rájuk vallástörténettel és Archeologiával foglalkozok, szóval tudok egyértelmű válaszokat adni a kérdéseidre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!