Ki az aki erti ezt az egeszet? (Illuminati)
Michael Jackson egy videoban beszel arrol, hogy egy osszeeskuves all a hatterben, de mar igy is tul sokat mondott es nem beszelhet tobbet.
Masik videoban pedif azt mondja a kozonsegnek:„Belefaradtam, teljesen belefaradtam a manipulacioba, ahogy a sajto manipulal mindent, ami tortenik egy bizonyos szituacioban”
Komolyan nem ertem! Most akkor az illuminati olte meg?
Mert lassuk csak, a This is it turneja elott halt meg. Mi ebben a furcsa? Hogy akkor akart beszelni az illuminatirol........ Tehat akkor?
Ja es LaToya meg Janet is mondta h valami tuszuras volt a nyakan (ez is fent van a neten valahol)
Annyira rossz ketsegben elni, komolyan erdekel..:(
"Ok nem mondjak el nektek az igazsagot, hazudnak nektek!
Manipulaljak a tortenelem konyveket. Azt hisszuk igazak, de a tortenelem konyvek hazusagok. Ezt tudnotok kell!
Tudnotok kell, hogy itt hatalmas osszeeskuves van!
Mindent megtettek, hogy a kozonseget ellenem forditsak!
Itt az ideje a valtozasnak!
Halljatok meg amit mondok: tegyetek bele a szivetekbe, a tudatos elmetekbe es csinaljunk vegre valamit! Meg kell tenni! Szeretlek Benneteket!”
Nem ertek semmit! Tenyleg semmit! :( ez annyira rossz, hogy mar a siras jott ram..
Az illuminati az egy satan kozosseg vagy mi?!
Mi az, hogy manipulalnak mindenkit?!
Annyira sajnalom, hogy nem tudott errol tobbet beszelni....... :'(
Az egész illuminati egy kitalált katyvasz. Az interneten bármilyen témáról találsz információt. Szellemek, vámpírok, yetik, szörnyek, ufók. A hülyeség határtalan...
A kérdés inkább ki az, aki elhiszi ezeket és ki az, aki már csak nevet az egészen.
Kitalál, oké.
Ott van Michael Jacksonon kívűl Tupac is (vagy ismertebb néven 2pac bár ugyanaz), Beyoncé, Lady Gaga... Meg még ki tudja ki.
De ezek közül MJ-t tiszteltem/tisztelem csak, és Ő is beszélt erről.
B+ azt a linket olvassátok el, videó is van. :@ Ha meg az nem lenne, akkor meg végképp kitaláltam volna. Biztos. 👍🏼
én meg a te kérdésedet nem értem, mit nem értesz
Egy személyiség aki már nincs közöttünk, és remélem ahol most van ott boldog.
Ha ennyire érdekel a sztori olvass utána. Nem MJ után, hanem az illuminati után. Még sok ilyen színész van akivel így bánnak. Ellehetetlenítik őket, rossz hírüket keltik. A mai sztárok csináltak, el is vehetik a hírnevüket ha nem úgy táncolnak ahogy fütyülnek. Sok interjú van ahol olyan kérdéseket tesznek fel amire úgy kell válaszolni ahogy elvárják. Mondjuk én nem értem egy énekest miért kell politikáról kérdezni mondjuk. Ők olyan körökben is mozoghatnak hogy megtudnak dolgokat. Sok olyan sztár van aki felszólalt ellenük, nini több filmje már nem lett, de hirtelen kiderült hogy iszik stb.
Aki nem hiszi el az soha nem fogja, akit érdekel olvasson róla. Az hogy most megölték vagy nem soha nem fog kiderülni. Én nem lennék meglepődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!