Fiúk/Férfiak egy roma csajt is vonzónak tartotok vagy inkább elkerülitek?
Nem egyszer tapasztaltam hogy ha a származásom kerül szóba akkor máris távolságtartóbbakká válnak az előtte még egészen észrevehetően flörtölő pasik.Mostanában emiatt kezdem rosszul érezni magam,mintha a származásom hátráltatna az ismerkedésben.Pedig úgyérzem nyitott és közvetlen vagyok másokkal szemben. Nem vagyok az a tipikus cigánylány,másabb életformát képviselek mint ahogyan azt a nagy átlag elképzeli.Tanulok,dolgozom és sosem csináltam olyasfajta butaságokat..
Pont emiatt is bánt a dolog,mert egyáltalán nem teszek elítélendő dolgokat,a külsőmön picit látszik tehát nem vagyok hófehérke de ez mit sem számít..ennek ellenére is szóba állnak velem..csak ha feljön a származásom/családom mint téma egyesek feltűnően elhidegülnek sőt néhányan meg is mondták hogy neharagudjak,ne folytassuk tovább...
Tényleg ennyire taszító az ha egy lány/nő roma származású?
# 13
De te csak egy troll vagy a válaszaid alapján:D(igen, ha névvel írsz, akkor kereshető vagy)
Van barátnőm így csak elméleti a kérdés nálam...
Hát én megpróbálok nem előítéletes lenni, de általános kép alakult ki a romákról az emberekben amit elég nehéz "felülírni"...én már csalódtam kellemesen más előítéletem miatt, roma lányban még nem, de igazából nekem a barna bőr nem tetszik...tehát ha egy fehér bőrű kedves rendes gondoskodó lány (nekem ilyen típus tetszik) tetszene és kiderülne, hogy roma származású akkor szerintem attól még adnék esélyt neki, VISZONT! a legfontosabb dolog az lenne, hogy megismerjem a környezetét, családját, mielőtt kimerem mondani, hogy vele akarok lenni...mondjuk úgy félreteszem az előítéletet, de az alapjai miatt leellenőrzöm, hogy a lány tényleg kivételek közé sorolható...
22F
Ó már kezdem kapizsgálni.Tehát az enyhén kreol bőröm és hozzá még a roma származásom taszítja el a közeledőket.
Egyébként egy újabb kérdés merült fel bennem.A többség itt is azt mondja hogy azok a roma lányok a vonzóbbak akiken nem látszik.Kíváncsi lennék rajtam mennyire látszik meg a származásom.
Ki az akinek küldhetek képet és válaszol erre a kérdésemre? (privátban)
Válaszolok, ide küldhetsz képet!
Egyébként a bőrszín nem mindig taszító számomra, inkább ha azzal mosdatlanság és műveletlenség is társul.
6-os vagyok
Nekem is küldhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!