Fiúk/Férfiak egy roma csajt is vonzónak tartotok vagy inkább elkerülitek?
Nem egyszer tapasztaltam hogy ha a származásom kerül szóba akkor máris távolságtartóbbakká válnak az előtte még egészen észrevehetően flörtölő pasik.Mostanában emiatt kezdem rosszul érezni magam,mintha a származásom hátráltatna az ismerkedésben.Pedig úgyérzem nyitott és közvetlen vagyok másokkal szemben. Nem vagyok az a tipikus cigánylány,másabb életformát képviselek mint ahogyan azt a nagy átlag elképzeli.Tanulok,dolgozom és sosem csináltam olyasfajta butaságokat..
Pont emiatt is bánt a dolog,mert egyáltalán nem teszek elítélendő dolgokat,a külsőmön picit látszik tehát nem vagyok hófehérke de ez mit sem számít..ennek ellenére is szóba állnak velem..csak ha feljön a származásom/családom mint téma egyesek feltűnően elhidegülnek sőt néhányan meg is mondták hogy neharagudjak,ne folytassuk tovább...
Tényleg ennyire taszító az ha egy lány/nő roma származású?
Rasszistaként mondom, hogy nem feltétlenül taszítanak a cigány lányok. Vannak olyanok, akikről én meg nem mondanám, hogy azok és ha kiderül, akkor sem érdekel, mert normális.
Szóval nem, nem taszító. Nem a származástól lesz valaki taszító, hanem a viselkedéstől és életmódtól.
"Nem a származástól lesz valaki taszító, hanem a viselkedéstől és életmódtól."
Én is ugyanezt vallom,csak önbizalomromboló amikor a származásom hallatán elítélnek vagy nem is tudom..pedig úgyérzem a viselkedésem,életfelfogásom nem olyan ami menekülésre késztetné az embert.
Nekem bejönnek a cigána csajok. ;)
Én (kis) részben török származású vagyok (meg más is.)
Egyszer amikor beszéltem egy csajjal és kiderült ,hogy én kis részben török vagyok akkor szó szerint azt mondta nekem ,hogy "Én nem szeretem az Iszlámokat".
Pedig nem is muszlim vagyok. :D
Szal ennyit erről.
Köszönöm a válaszaitokat! Akkor ezek szerint ítélkezős emberekkel sikerült összefutnom..de örülök hogy vannak akik túl látnak a származáson és nem a vért hanem a személyiséget nézik.
"Elkerülöm. Hányingerem van tőlük, egész életemben szívattak. Tapasztalatból mondom, hogy rossz a vérük."
Na,nem szabad általánosítani...minden esetben vannak kivételek..és ha a cigánylányok nem is tartoznak a zsáneredhez..attól még nem kell hányingert kapni tőlük..mert a vér nem befolyásolja a személyiséget! :)
Bár többnyire a fehér bőrű lányok vonzanak (nem cigányságot nézve,hanem pl. egy szolissal szemben is),de van egy haverom,aki roma és mégis szép.
A viselkedés viszont tudna taszítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!