Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz lehet? Megtörténhetett?

Igaz lehet? Megtörténhetett?

Figyelt kérdés
Kollegám mesélte, hogy direkte próbaképp magába bolondított egy kislányt (!!). Nem tudom átvert e vagy menjek a rendőrökhöz. Egyáltalán lehetséges ez??
2015. júl. 20. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak a saját egóját akarta erősíteni, önbizalomhiányban szenvedett. :D Egy verés ráférne. :D
2015. júl. 20. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg csak előtted akart menőzni ezzel. Persze lehetséges, hogy kipróbálta milyen esélyei vannak egy kislánynál. Bár nekem egy 17 éves is kislány még, szóval bocs ezt olvasó 17 évesek (én is voltam annyi). Hány évesről beszélt?

Ohh, mennyi ismerősöm van, akik 30-on túliak és 15-16 éveseknek csapják a szelet, ráadásul nyíltan.

Én inkább mondtam volna neki,hogy ezzel nem kellene hencegnie, inkább szánalmas, mint menő.

2015. júl. 20. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő is ezt a kort határolta be. Ez a 15 év körülit. De egy duplaannyi éves pali hogy tudja így megszédíteni ezeket a gyerekeket? :/
2015. júl. 20. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Én egyik ismerősöm volt barátja meg le opoáztatott egy 12éves kiscsajt, na az milyen pedofil már
2015. júl. 20. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
14 év felett jogilag minden lány golyó érettnek számít.
2015. júl. 20. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Ne etessetek már... 12 évest??? Ez tuti kamu
2015. júl. 20. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Nahat én a helyedben picit rá piritottam volna hogy ezzel ne dicsekedjen sot szegyen hogy 15eves kislányt bolondit.

Ha mar normalis no nem áll vele szoba,megteszi neki kislány is?

14evet aki betölti nem jogositja a szülőket arra hogy a lányom"nagykorú" ilyen helyzetbe szülő tehet feljelentést kiskorúak megrontasaert.remelem ezzel a joggal a szulok elni fognak es akkor hencengjen a (kollegad)hogy tini a barátnőm

Nekem az ilyen emberektol hánynom kell!! Ha ismered a kislány szüleit én igen is figyelmeztettnem!

2015. júl. 20. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert könnyű prédák. :) Most nem kell semmi rosszra gondolni, semmi szexuális dologra a lányok részéről. Egyszerűen a saját korosztályánál nincs sok esélye az ilyen pasasoknak vagy többet kellene esetleg tenniük, hogy meghódítsanak egy nőt. Ezért mennek rá a fiatalabb lányokra, akiknek nyilván vonzó egy határozott(nak tűnő) és érett férfi.

Nekem is tették a szépet ennyi idősen, még 1-2 rendőr is, de engem nem érdekeltek a nálam jóval idősebbek, még tartottam is tőlük kicsit. Az osztálytársaimnál is próbálkoztak, több-kevesebb sikerrel.

2015. júl. 20. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Vett neki egy fagyit. Ebben a nagy melegben ez a nyerő.
2015. júl. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!