Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kapnak a fiatal lányok...

Miért kapnak a fiatal lányok mindig több lájkot a fiatal srácoknál? Ez minek tudható be?

Figyelt kérdés

Csak elgondolkoztatott.

Voltunk egy rendezvényen négyen, két fiú haverunk, a barátnőm és én, és beálltunk egy vicces háttér elé fényképezkedni, olyan párosításban, hogy két fiú - két lány. Egyikünk se csúnya, de nem is kiemelkedően szép. A fiúk is átlag nyári szerelésben voltak: térd körüli nadrág, póló, meg mi, lányok is, a barátnőm térdnadrágban és pólóban, nekem egy térdig érő szoknyám volt pólóval.

A rendezvény oldalára felkerültek a fotók, a két fiú bejelölt mindenkit. Az ő képükre érkezett 10-15 like, a miénkre 40-50. Pedig nem csücsörítettünk, nem tettük ki semminket, és nem vagyunk tinik, hogy a barátnők kötelességüknek érezzék az összes megrezzenésünk agyonajnározását.

Megnéztem a többi képet, ami random kijött a hírsávban, és ugyanezt tapasztaltam: fiúk 10-20 like, lányok 40-nél kezdődnek. Akkor is, ha az illető bombázó, meg akkor is, ha csúnyácska, nyilván vannak eltérések, de a lányok mindig több lájkot és írásbeli tetszésnyilvánítást kapnak a neten.

Nem igazán foglalkoztat a lájkok száma, inkább a tendencia, hogy ez miért van? A lányok miért vannak többet dícsérve, jobban kiemelve, mint a srácok?

20/L

2015. júl. 16. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pinca = célpont

Fószer = haverokat érdekli

2015. júl. 16. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval tök fölöslegesen viselünk ruhát? :D
2015. júl. 16. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok srác ezzel mutatja ki, hogy tetszik nekik a csaj... kb. sunáznám kategória. Az már más kérdés, hogy van, aki tényleg elhiszi, hogy ha lájkol, esetleg ráír a vadidegen csajra, kommentel, akkor összejöhet vmi, vagy csak veri otthon azt a bizonyost, és megszokásból lájkol...
2015. júl. 16. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt népszerűség kérdése is, láttam már kis Zsüsztin Bíber utánzatot is több 100 lájkkal, csak mert kitett egy béna fotót.

Másrészt, és ez az inkább mérvadó hogy a lányoknak p..nájuk van, a férfiaknak meg nincs. Sőt nézd a kommenteket, a 90% valami kiéhezett örök szűz lúzer.

2015. júl. 16. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szóval tök fölöslegesen viselünk ruhát? :D"

Pontosan :)

2015. júl. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!