Ha egy fiatal lány életéből teljesen kimarad a bulizás, milyen hatással lesz ez rá később?
Egyszerűen nem igénylem a tömeget, a bulizást, az ivást, és az ezzel járó tényezőket.
Létezik, hogy valakinek ez teljesen kimarad az életéből?
Tapasztalt már valaki hasonlót?
ha nem érdekel akkor semmi :))
ha tíltanak és azért akkor nagyon sok rossz :SS tapasztalat egy egyik lakótársamról tudom akit előtte tűzzel vassal tíltottak úgy került oda hogy állandó viselet nála abból állt hogy: garbó plusz hosszú nadrág..
hát ő lett az egyetem k*rvája
egy story:
otthon ülök tanulok, látom kis koktél ruha délután kettő vasárnap
-hova mész?
-csak leszaladok a kisboltba
-koktélruhába? :O
-oh tegnap nagyon szétcsaptam magam meg már lehánytam az összes ruhám majd ki kell mosni csak ez van..
hát ne tudjátok meg milyen arcot vágtam :)) vallásos keresztényi nevelést kapott és mindentől tíltva volt :)
Ha teljesen ki vagy békülve a bulimentes élettel (és úgy látod, a jövőben is nyugodt szívvel tekintesz vissza az ilyen szempontból csendes fiatalkorodra), akkor jó hatással lesz rád, mert ez az életstílus passzol hozzád, ez vagy te.
#8, amúgy az introverzió nem ennyire sarkos dolog (hogy is lehetne, ha egyszer a lakosság kábé fele az), én is szeretek bulikba járni, akárcsak sok más introvertált.
Nem értem a #6os válaszolót miért pontoztátok le,én teljesen egyetértek vele!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!