Okosnak tartod magad?
igen is és nem is...
vannak dolgok amiket tudok és bizonyos szemszögből "okosabb vagyok mint más", mert én tudom ő nem...
viszont más másban tud többet...
régen okosnak hittem magam, aztán rájöttem, hogy baromi sokat kell még tanulnom, mert még a jéghegy csúcsát sem értem el...és amikor tanultam pl új programozási nyelvet nagyon idegesített, hogy hülye vagyok :D rengeteg tudás és én MÉG nem tudom! és mindig csak több lesz amire vágyom!
22F
Nem. Ha okos lennék, nem itt próbálkoznék mindenáron dolgozni, ahol csak kiszúrnak az emberrel, csak mert fiatal, pályakezdő és ha akar egy fix helyet az adott helyen, nem azt, hogy ide-oda helyezgessék cégen belül, akkor "nem elég rugalmas". Ha okos lennék, csak úgy ragadna rám a német nyelv és rég kint lennék.
Ezzel szemben 5 év kemény tanulás után angolból lett emelt szintű érettségin, de 1 évig nem használtam a nyelvet és most még egy dalszöveget sem tudok lefordítani...
Hiába akkor a szakmai és a lexikális tudás, Hogy Shakespeare-t, Dante-t idézek és egyéb nyalánkságok.
Könnyebb józan paraszti ésszel.
Egyrészt igen, másrészt nem.
Állítólag jó programozó vagyok, meg a "reál" dolgokhoz értek, de nem tudok hangszeren játszani, az angolt leszámítva nem beszélek nyelveket, a helyesírásom pocsék, sokszor elhamarkodottan döntök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!