Ez most miért volna perverzió?
Legalább olyan ember vizsgál meg akinek fontos az egészséged....nem úgy mint a legtöbb tapló orvosnak,aki csak a pénzt rakja zsebre,és nagy ívben sz@rik a fejedre.
Sajnálom,de ez a magyar egészségügy.Úgyhogy szerintem ne foglalkozz mások véleményével,a perverzitás az nem innen indul!!!
Szerintem azt tartják furcsának az emberek, hogy ennyire intim módon kitárulkozol. Gondolj bele, a legtöbb ember még csak nem is meztelenkedik a szülei előtt, sok helyen ez tabutéma. Ezeknek az embereknek a fejével képzeld most el, hogy ők úgy látják, apukád nemcsak meztelenül lát téged, hanem még hozzád is nyúl (teljesen mindegy, hogy nem perverz módon történik ez). Ezért megbotránkoztató az embereknek.
Megmondom őszintén, nekem is furcsa, mert nem akarnám, hogy az apukám így lásson (mondjuk anyukámat se), sőt, az egyik legjobb barátnőm nőgyógyász lesz, de még hozzá se mennék el. Nekem ez túllép a komfortzónám határán.
Elvileg nincs ezzel gond, ahhoz az orvoshoz jársz, akihez akarsz, és aki neked megfelel.
Viszont AMIT NEM ÉRTEK: a szomszédok meg ismerösök HONNAN tudják, hogy ki a NÖGYÓGYÁSZOD?!?!??!
Ugyanis ez olyan információ, amit nem szokßas fünek-fának elmesélni, mert nem tartozik senki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!