Mit szoktatok csinálni amikor nagyon de nagyon rossz kedvetek van?
Figyelt kérdés
magány2015. júl. 13. 21:10
1/10 anonim válasza:
Én zenét hallgatni, valahogy attól mindig jó kedvem lesz. :)
3/10 anonim válasza:
Írok vakamekyik barátomnak h meséljen valami vicceset :D amúgy alszok, eszek(csokit), tumblr, fifa, zene,séta fülessel, edzek.
4/10 anonim válasza:
Én sétálni szoktam a kiskutyámmal vagy olvasok.
5/10 anonim válasza:
Szomorú zenéket hallgatok, vagy szomorú filmeket nézek, aztán jól kibőgöm magam.
6/10 anonim válasza:
Sör,sör,sör és még több SÖR! A bánatomra.
7/10 anonim válasza:
Azt, amit mindig. Nemigen szokott jó kedvem lenni. :D
8/10 anonim válasza:
Legszivesebben haverokkal lenni olyankor. Biliard, Bowling...udito ilyesmi. Ha ok ott vannak akk mar rossz kedvem alig ha van
9/10 anonim válasza:
Zenehallgatás. Alvás (gyógyszeres segédlettel).
10/10 anonim válasza:
Ha csak simán rossz kedvem van, akkor filmet nézek, csokit eszek közbe, vagy bort iszok. Ami megnyugtat.
Ha nagyon rossz kedvem van, akkor futócipőt ragadok, és elkezdek futni az erdőbe, és közben kisírom magam. Elég kellemetlen mikor már nem kapok levegőt a sírástól + a futástól. De ez is megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!