Ha egy 24éves fiú profilképe az, hogy tiszta vér a feje, arról mit gondoktok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 19:35
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy megcsalták, ha az erről szóló kérdést az idevágó kategóriába írja ki. :P
(Amúgy azt feltételezném, hogy nem saját kép, hanem valami filmből van, ha meg ismerném személyesen és egyszer csak ez fogadna, akkor hogy valami rohadt nagy gáz van vele)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem csalta meg senki, igen, ez a saját feje, szerinte ez menő... Már régóta kint van, többször is kiteszi. Mit értesz az alatt hogy gáz van vele?
2015. júl. 13. 20:00
3/9 anonim válasza:
szétverték a fejét viperával,és kirakta hogy nézzétek "verekedtem".
4/9 anonim válasza:
Nekem volt kint nyílt töréssel, betört koponyával, nyílt hasi sebbel, üvegszilánkokkal a karomban, autóroncsba ragadva, égő repülőn, égő házban...
mielőtt bárki félreértené, balesetszimulációs imitátor vagyok:D
5/9 A kérdező kommentje:
De ő nem olyan mint Te kedves utolsó, hanem az a saját balesete
2015. júl. 13. 20:47
6/9 anonim válasza:
"mielőtt bárki félreértené, balesetszimulációs imitátor vagyok:D"
Én ennyire aktív nem voltam, de autóroncsból engem is vadásztak ki imitáción... mert rám esett egy repülő... de az máig nem derült ki, hogy ezt a marhaságot ki találta ki anno... :-D
7/9 anonim válasza:
én voltam árvíznél, meg mikor az égő házból mentettek ki, hozták utánam a "papagájom" akiért mindenáron vissza akartam szaladni:DDD végül kézben vittek le:DDD
8/9 anonim válasza:
Az, hogy mit gondolok, nagyban függ attól, hogy szokott-e zúzós metált hallgatni kedélyesen?
9/9 Kései Sirató válasza:
Azért rakja ki, mert sajnáltatni akarja magát, így ország-világ láthatja, mennyit szenvedett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!