Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan nem értik meg a kapcsola...

Sokan nem értik meg a kapcsolatom a barátommal. Vélemény?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyunk, mindkettőnk féltékeny típus. Nincsenek barátaink az ellenkező nemből, nem járunk el szórakozni, discoba a barátainkkal együtt és külön sem. Fesztiválozni szoktunk nyaranta együtt. Fent vagyunk facebookon, de pár ismerősünk van és nem akarunk megosztani magunkról semmit.

Főleg az én barátnőim nem értik meg sokáig veszekedtek velem, hogy nem igaz, hogy egy képet se lehet velem csinálni. Egyik barátnőmmel a barátságunk is minimálisra csökkent, néha beszélgetünk, csak mert nem jártam el vele inni esténként vele meg a fiú társaságával.

Ha nincs kedvem ezekhez, miért nem lehet megértenie ezt a embereknek? Más lett az értékrendem, beállítottságom amióta kapcsolatban vagyok és mi a barátommal ezt így beszéltük meg, így látjuk jónak és így vagyunk boldogok. Ebben mi a rossz? Vélemény?

2015. júl. 13. 16:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
igazad van teljesen amúgy. de nem fogunk külön menni
2015. júl. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!