Nektek melyik nevek tetszenek a legjobban, aminek ti is örülnétek vagy a gyermeketeknek is adnátok? Fiú és lány nevek egyaránt. Szerintetek a Maxim, Lídia nevek mennyire szépek 10-es skálán. Nekem 10-10!
0-0
5 év az túl sok különbség két gyerek közt, főleg, ha az elsőt bénán neveled.
Ezzel a kérdéssel elszabadítottad a Név Szörnyet (aka engem :D), szóval rettegj, mert jön a név áradat. (Zárójelben megjegyzem, a tíz kedvenc oldalam közül hét a nevekkel foglalkozik és két utónév könyvem is van)
Szóval:
Lány:
Magyar: Abigél, Adelina, Agáta, Ágota, Aida, Aletta, Alexandra, Alexia, Alina, Alíz, Amarilla, Amélia, Amilla, Angéla, Anikó, Anita, Anna, Annaléna, Apollónia, Arabella, Ariana, Ariella, Aura, Azálea, Azura, Beatrix, Bella, Bernadett, Boglárka, Borbála, Boróka, Cecília, Célia, Dália, Daniella, Dorabella, Dorotea, Edina, Elena, Eleonóra, Elina, Eliza, Ella, Emese, Emília, Emma, Evelin, Fanni, Flóra, Franciska, Fruzsina, Georgina, Gerda, Gréta, Heléna, Hermia, Hermina, Ida, Ilona, Imola, Írisz, Izabella, Janka, Jázmin, Johanna, Júlia, Julietta, Kamilla, Karina, Karolina, Katarina, Kiara, Kincső, Kinga, Kira, Kornélia, Lana, Lara, Laura, Lea, Léna, Leonóra, Lia, Liliana, Lilibell, Lola, Lora, Loretta, Lotti, Luca, Luna, Magnólia, Maja, Málna, Mara, Margaréta, Margarita, Mária, Mariella, Marietta, Marinella, Mia, Milla, Mira, Mirabella, Naomi, Niké, Nikoletta, Nina, Noémi, Nóra, Odett, Olívia, Regina, Réka, Szeréna, Tea, Teodóra, Tia, Tiana, Vera, Veronika, Viktória, Viola, Virág, Zoé, Zsófia
Külföldi: Aaliyah, Adelaide, Adriana, Agatha, Aggie, Agnes, Aida, Alice, Alix, Angel, Angelina, Arianna, Astrid, Audrey, Aurora, Azure, Barbara, Barbie, Beatrix, Becky, Bee, Bella, Bellatrix (tudom, tudom, de ez akkor is gyönyörű név), Belle, Bernadette, Bessie, Beth, Brooke, Brooklynn, Cameron, Camille, Candace, Cara, Carina, Carmelita, Caroline, Cassandra, Cassie, Cathleen, Catherine, Cecilia, Cecily, Celia, Charlotte, Cherokee, Cissy, Colleen, Cordelia, Dahlia, Daisy, Danica, Danielle, Darcy, Denise, Dixie, Doria, Dorothea, Effie (ua mint Bellatrix), Eleanore, Elisabeth, Elise, Ellie, Eloise, Emily, Emma, Evangeline, Fay, Felicity, Fleur, Flora, Flossie, Francesca, Franny, Gabrielle, Georgie, Ginger, Grace, Greta, Hazel, Heather, Jacqueline, Jade, Jamie, Jasmin, Jessamyn, Josephine, Kiara, Leah, Lilibeth, Lily, Louise, Luna, Lyra, Madelyn, Maia, Maliah, Maleah, Melody, Missy, Myra, Naomi, Narcissa (ua mint Bellatrix), Opal, Phoenix, Piper, Rachel, Reina, Rose, Rosetta, Roxanne, Seraphine, Serena, Valerie, Veronica, Virgee, Willow, Yvette, Yvonne, Zoe, Zoey
Fiú:
Magyar: Ábel, Ádám, Ákos, Alex, Áron, Árpád, Attila, Balázs, Bálint, Bence, Benjámin, Botond, Csaba, Csongor, Dániel, Dávid, Dénes, Erik, Félix, Gergely, Gergő, Hunor, Kornél, Kristóf, Krisztián, Leó, Leon, Levente, Marcell, Márk, Martin, Márton, Máté, Mátyás, Max, Mihály, Noel, Olivér, Patrik, Péter, Richárd, Róbert, Robin, Rolf, Samu, Soma, Szabolcs, Szilárd, Szilveszter, Viktor, Zoltán, Zsolt
Külföldi: Aaron, Adam, Aidan, Alec, Alek, Alex, Alexander, Ash, Ayden, Ben, Benjamin, Blain, Blaise, Caidan, Cale, Caleb, Cameron, Carter, Caspian (ua mint Bellatrix), Castor, Cato, Charles, Charlie, Chase, Chris, Colin, Connor, Dale, Damian, Damon, Dan, Daniel, Dante, Darren, Dash, Dave, David, Derek, Draco ( ua mint Bellatrix), Dylan, Elias, Elijah, Elliot, Emmett, Eric, Erik, Ethan, Ezra, Fabian, Felix, Fox, Hector, Hunter, Isaac, Jack, Jacob, Jake, James, Jamie, Jason, Jasper, Jem, Jesse, Jim, Jordan, Knox, Lennox, Leo, Logan, Louis, Luke, Maddox, Magnus (ua mint Bellatrix), Mark, Mason, Matt, Matthew, Max, Michael, Mike, Miles, Milo, Morgan, Nash, Nate, Nathan, Nathaniel, Nick, Nico, Noah, Oberon (ua mint Bellatrx), Oliver, Parker, Patrick, Peter, Puck (ua mint Bellatrix), Robert, Robin, Rolf, Ryan, Ryder, Sean, Sebastian, Seth, Shane, Sirius (ua mint Bellatrix), Tanner, Teddy, Theo, Theodore, Thomas, Tobias, Tom, Tristan, Tyler, Victor, William, Xander, Zander
Nyugi, csak kicsit vagyok őrült! :D Amúgy nem tudom, hogy fogok nevet választani, ha egyszer gyerekem lesz... Majd a párom megkapja a listát és választhat. :D
12.: Dehogy sok. Nekem van egy 24 éves bátyám, 10 év különbség van kötünk, már elköltözött a házból, meg amúgy is szüleink is elváltak és szonbatonként látogatjuk anyukánkat az ikertesómmal, akkor 24 éves tesóm is jön. Na a 10 a sok év testvérek között. Az Apukámmal élünk én és az ikertesóm, meg Apukám barátnője, és 12 és 16 éves gyerekei, köztük 4 év van. Azért nem akarom, hogy túl hasonló életkoruk legyen, mert nem lesznek elég önállóak talán, de inkább a 4 év korkülönbséget választom. És mért nevelném bénán az elsőt? Nagyon jól fogom mindkettőt nevelni, mesélek nekik, finom és változatos ételeket adok nekik, jó ruhákat veszek nekik, fodrászhoz viszem őket, amikor kell,...stb. Késöbb persze majd maguk választják ruháikat, frizurájukat, már korábban is. Mindegy. Hidd el jó anyuka leszek. És miért 0-0? Ezt csak azért mondtad mert hülyének tartassz és legyeb hatásosabb a mondandód, vagy emellett a nevek sem tetszenek? Inkább hagyjuk is...
13.: Hát igen. :D Akkor lesz miből választania, és könnyen egyet fogtok érteni.
Kedvenc lánynevek: Rebeka, Bianka, Blanka, Lilla, Alíz, Réka, Gréta
Kedvenc fiúnevek: Benjámin, Olivér, Martin, Patrik
Remélem nem baj, ha válaszoltam, még ha régi is a kérdés! :)
Bár nem tervezem a későbbiekben sem szaporítani elfuserált génállományomat, azért még nekem is vannak kedvenc kersztneveim.
Lány: Izabella, Helga, Marina.
Fiú: Marcell, Ádám, Áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!