Mi a véleményetek Brandon Lee-ról?
Az a baj sokan nem tudják mi az, hogy színész... Brandon? Dolph? Rock? Ezek mind sportolók akik szerepeltek jó pár filmbe és kb. ugyanazt az önmagukat adták/adják minden filmbe.
Rock olyan tehetséges sportoló, hogy legalább 2 különböző szerepet el tud játszani, de ez még mindig csak önmaga...
Színészet az olyasmi, mint amit egy De Niro, Al Pacino, Edward Norton csinál, sokféle szerep eljátszása, olyanok is amik kicsit sem hasonlítanak önmagukra...
De Úr Isten, hát ki látta Rock ot olyan szerepbe ami nem önmaga? Végig ugyanazt adja az interjúkon, wwe/f be mindenhol... Ez a C kategóriás színészet kb.
tegnap 23:31
Engem nem sértettél meg, mert egyetértek veled. Mint írtam, imádom Rockot, de van szemem és én sem tartom jó színésznek. De amit alakít, amit csinál az tetszik. Végül is ahogy írod, önmagát kell adnia, egy izomagyú sportolót.
Brandon Lee-vel ugyanez a helyzet. Pocsék színész volt, de jó sportoló, és ezt senki sem vitatja.
Aki ezerarcú és tényleg baromi jó színész az
Johnny Depp
Gary Oldman
Jack Nicholson
Robert De Niro
Meryl Streep
Charlize Theron
Jean Reno
Christian Clavier
ezeknek a színészeknek ezer arcuk van és tudnak is játszani.
Ebben minden benne van :)
Higgyétek el,nem csak őt szeretem :)
Edward Norton
Edward Furlong
Johnny Depp
Leonardo Dicaprio és még mondhatnám....De nekem Brandon is hatalmas kedvenc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!