Mi a véleményetek Brandon Lee-ról?
Jóképű srác volt
pocsék, tehetségtelen színész
jó teste volt
apja árnyékában élt amíg élt.
Mivel nem sok filmben szerepelt így sok véleményt nem lehet írni róla.
Dolph Lundgren színésszel együtt játszott a Leszámolás Kis-Tokióban. Hát ott is borzalmas színészi játékot adtak elő Dolph-al együtt. A film is elég gyengécske.
Még játszott vagy 5 filmben de azok szinte nézhetetlenek voltak. Rossz film, pocsék rendezés, rossz színész játékok.
Ha ma élne, akkor valószínű, hogy mint színész a süllyesztőbe menne, mert az apja sikere sem feledtetné, hogy tehetségtelen volt.
első vagyok.
Megnéztem minden filmjét, és nem én vagyok az egyetlen aki pocsék, tehetségtelen színésznek tartja. De jóképű volt, és elhiszem, hogy tudott kungfuzni. Nem is a sporttal van a gond, hanem a rossz színészi játékával.
1:a Holló-ért tuti kapott volna
2:lehet,hogy nektek az,nekem meg **** jó...
Ha kapott volna díjat akkor már rég megadták volna neki. 20 év alatt már adhattak volna, de ahogy a filmkritikusok is mondják, idézem, nem én írtam
"csak azért lett sikeres kultuszfilm, mert Brandon Lee meghalt a forgatása alatt, így szolgáltatva megfelelő médiavisszhangot és váltva ki szimpátiát a nézők millióiból. "
Nézd, ha neked tetszik és jó színésznek tartod az a te dolgod. Nem vagyunk egyformák.
Én pl imádom Dwayne "The Rock" Johnson színészt. Odavagyok minden filmjéért, de ha nagyon-nagyon kritikus akarok lenni, hát ő sem a legjobb színész. Sok ember meg őt tartják tehetségtelenek. De engem nem zavar. Én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!