Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Brandon...

T. Helga kérdése:

Mi a véleményetek Brandon Lee-ról?

Figyelt kérdés
A kedvenc filmem a Holló,amiben ő játszott,és sajnos meghalt... :(

2015. júl. 12. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Jóképű srác volt

pocsék, tehetségtelen színész

jó teste volt

apja árnyékában élt amíg élt.

Mivel nem sok filmben szerepelt így sok véleményt nem lehet írni róla.

2015. júl. 12. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Volt más érdemi szerepe is azon kívül?
2015. júl. 12. 21:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Már bocsi első,de miért lett volna pocsék színész ? ha megnéznéd az összes filmet,amiben volt,akkor mást mondanál...
2015. júl. 12. 22:06
 4/17 anonim ***** válasza:

Dolph Lundgren színésszel együtt játszott a Leszámolás Kis-Tokióban. Hát ott is borzalmas színészi játékot adtak elő Dolph-al együtt. A film is elég gyengécske.

Még játszott vagy 5 filmben de azok szinte nézhetetlenek voltak. Rossz film, pocsék rendezés, rossz színész játékok.

Ha ma élne, akkor valószínű, hogy mint színész a süllyesztőbe menne, mert az apja sikere sem feledtetné, hogy tehetségtelen volt.

2015. júl. 12. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Megnéztem minden filmjét, és nem én vagyok az egyetlen aki pocsék, tehetségtelen színésznek tartja. De jóképű volt, és elhiszem, hogy tudott kungfuzni. Nem is a sporttal van a gond, hanem a rossz színészi játékával.

2015. júl. 12. 22:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha annyira jó színész lett volna akkor díjakat is kapott volna. De még Posztumusz díjat sem kapott. Pedig azok a színészek akik valami filmben tényleg jól játszottak, de meghaltak megkapják.
2015. júl. 12. 22:14
 7/17 A kérdező kommentje:

1:a Holló-ért tuti kapott volna

2:lehet,hogy nektek az,nekem meg **** jó...

2015. júl. 12. 22:15
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha kapott volna díjat akkor már rég megadták volna neki. 20 év alatt már adhattak volna, de ahogy a filmkritikusok is mondják, idézem, nem én írtam

"csak azért lett sikeres kultuszfilm, mert Brandon Lee meghalt a forgatása alatt, így szolgáltatva megfelelő médiavisszhangot és váltva ki szimpátiát a nézők millióiból. "

2015. júl. 12. 22:39
 9/17 A kérdező kommentje:
hát nekem pontosan nem ez jött le...elhiszem hogy nem te mondod,de ahogy Brandon alakítja a haragot a filmben,az valami eszméletlen!!!nekem nem azért tetszett meg,mert:"juj,igazi halál is van ebbe a valamiben!" ....nem,egyátalán nem ezért....
2015. júl. 12. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:
19%

Nézd, ha neked tetszik és jó színésznek tartod az a te dolgod. Nem vagyunk egyformák.

Én pl imádom Dwayne "The Rock" Johnson színészt. Odavagyok minden filmjéért, de ha nagyon-nagyon kritikus akarok lenni, hát ő sem a legjobb színész. Sok ember meg őt tartják tehetségtelenek. De engem nem zavar. Én imádom.

2015. júl. 12. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!