Lányok! Az mennyire tetszenek arcra az alábbi férfiak?
Ő az 1.: [link]
Ő a 2.: [link]
Ő a 3.(Jobboldali, de felőlem a baloldaliról is jöhet vélemény.): [link]
A hajstílus miatt vagyok kíváncsi rátok, megkönnyítené a dolgot, ha 10-es skálán pontoznátok. Aki netán ismerné bármelyiküket, az most következtessen el személyiségtől/stílustól mindentől, az arc a lényeg.
Köszönöm azoknak akik válaszolnak! :)
Bocsi, de te tetted fel hülyén a kérdést. Férfiak nincsenek ezeken a képeken, ezek fiúk.
Ő egy férfi
Ő is egy férfi
Korban nekem olyan 25-től férfi valaki, de lehet inkább 30 is. 20-21 éves emberekre ne mondjuk már, hogy férfi. Még ha úgy viselkednének, de nem...
Na most, hogy tisztáztuk az alapfogalmakat, hogy ki is a férfi, azt hiszem beláthatod, hogy akiket linkeltél azok fiúk és nem is néznek ki jól :D
Azért írtam, hogy 25, mert az első képen szereplő FÉRFI ő fiatalabb mint 30. Szóval csak őmiatta :D
Amúgy nézz meg már egy 27-28 éves srácot...egy nagy gyerek...az összes
jaj teee hagyjad már magad. Egy magamutogatós nagyképű ember volt, akinek valami szívbetegsége volt, de nagyba tolta a doppingot meg a kábítószereket... Saját hülyesége miatt halt meg, és emiatt nyaljam a seggét, mert meghalt?
Aki nem a saját undorító életvitele miatt hal meg, azt tisztelem, de aki sz.rik mindenre és miatt hal meg, azt tisztelni kellene?
Olvas vissza, lepontoztuk őket (legalábbis én)
Én nullát adtam mindháromra. Nálam fiúként is nullát érnek :D
Egy fiún ne már az öltözködésén látszódjon csak, hogy mi is valójában. Bár ma már arra se lehet adni.
Na ő egy szerintem jól kinéző, teljesen átlagos 20 éves srác. Nem egy kikent, kifent divatmajom.
Mutatok még
Parancsolj. Ők is egyidősek az általad linkeltekkel, mindegyik 20-21 éves. Hasonlítsd össze őket, és így mond azt, hogy nem divatmajmok akik a képen vannak.
Nem értem, miért lennének divatmajmok?? :DD
Az első képen Zyzz még tök normális, semmi extra nincs a kinézetével, annyi, hogy már kicsit izmos a képen.
A 2. miért divatmajom? Ő egy DJ, DnB műfajban, egyáltalán nem majmolja a divatot, nézd meg facen a képeit, Netsky a neve. Egy visszafogott belga srác.
A 3. srácon sem értem, miért lenne divatmajom, nézd meg az ő képeit is Facen, ha akarod, ő is Dj, tetszenek a zenéi és a haja, tök normális.
Az első és utolsó képet iróniának szántad, ugye? Neked tényleg jobban tetszenek ők (Első és utolsó.)?
Fiúként (Nem merek férfit írni 19 évesen.) nagyon mellélőttem akkor, hogy női(Lány) szemmel ki mennyire jóképű.
Bocsi, de igen nekem mindegyik srác jobban tetszik az általad linkelteknél :D Komolyan mondom. :) Valahogy életszagúbbak, nem valami újságból retusálással együtt kipattant divatmókus, aki belül üres :D
Elárulom neked, hogy 25 éves vagyok, párom 130 kilós (nem izom), szakállas és teljesen átlagos stílusa, szerethető, barátságos arca van. Szóval nem minden a márkás ruha, meg a retusált kép.
Ha belül rohad az ember lelke, akkor úgyis mindegy, hogy mennyi zselét tesz a hajára, milyen autója van vagy mennyi pénz van a zsebében.
Legalábbis nekem. Bár azt észrevettem már, hogy soha senkivel nem egyezik az ízlésem :D
Na akkor visszatértünk a kéréshez :D
Itt valóban nem retusált képek vannak, itt a hajakkal van bajom. Lehet hogy pl. a második srác nem követi a divatot, de a fodrásza igen. :D (bár nekem mind a 3 haj kb. ugyanaz) Minden fiatalnak ilyen haja van. Olyan érzésem az utcán sétálgatva is, mintha a vivatv-ből, a klipekből potyogtak volna ki az emberek :D
Jó persze, mindig van divat, volt is és lesz is. De nem tudom, valahogy ez a mostani öltözködés és hajviselet, nem az én stílusom (se nőibe, se férfibe). De biztos jön majd olyan is akinek tetszik ez a hajviselet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!