Vannak itt olyan emberek akik, ha úgy adódik, harcolnának a régi, Nagy Magyarországból elvett részek visszaszerzéséért?
A teljes Magyar Királyság visszaállításához a következőket kellene leverni:
Románok: 18 millió
Szlovákok: 5 millió
Szerbek: 6 millió
Horvátok: 4 millió
Ukránok: 40 millió
Szlovének: 2 millió
Osztrákok: 8 millió
Összesen: 83 millió
vs
Magyarok: 13 millió
Nagy meccs lesz, ha nekik megyünk, de én amondó vagyok, mindenképp érdemes megpróbálni, hiszen a mi őseink végvári vitézek voltak, az övéik pedig csak kecskepásztorok. Biztosan miénk a győzelem, max. néhány milliós veszteséggel ronggyá verjük őket, hogy jobban se kell!
(A lengyeleket nagyvonalúan kihagytam, tegyük fel, ők olyan kedvesek lesznek, hogy pusziért visszaadják nekünk azt a pár száz négyzetkilométert, amit a Felvidékből megkaptak.)
Nem tudom mi ertelme ezen kattogni.
EZ MAR A MULT KONYORGOM. Es mar reg nem a mienk.
Torodjetek mar bele emberek!
Ezt a kis országot is tönkretették.
Miért tegyenek tönkre plusz területeket?
Miért kell mindig harcolni valamiért? Háborúkban mindig változnak a határviszonyok. Ez egy nagyobb változás volt. Vesztettünk. Viszont azóta nem azok az emberek vannak hatalmon, nem is élnek. Ha meg akarsz valakit bosszulni az úgyse ahhoz találna el. Teljesen felesleges. Tényleg képes lennél embereket ölni csak azért hogy a rohadt határ pá kilométerrel arrébb legyen? Belekényszerítenél embereket hogy egymást öljék ilyesmi miatt?
Az embereknek inkább segíteniük kéne egymást mint okokat keresni arra hogy ölhessenek. Jaj, nagy Magyarország lenne, és akkor mi lenne? Akkor a mostani birtokosok sírnának hogy elvették a területeiket.
Én férfi vagyok, és ellenzem. Nem azért mert esetlegesen félnék hadba vonulni. Azért mert teljesen feleslegesnek látom. Úgy érzem hogy semmi ok nem lenne rá csak ok nélküli tudatlanokban keltett szándékos gyűlölet olyan emberek iránt akik nem is tehetnek semmiről.
Tegyük fel hogy dédnagyapád pofán vág engem. Jogos ha több évtizeddel később neked adnám vissza?
22:52
Én nem bosszúra gondoltam, de ha máshogy nem megy, csak harccal?
És az nem "pár" kilóméter... :/
"de ha máshogy nem megy, csak harccal?"
Mi nem megy mashogy? Miert kellene egyaltalan visszaszereznunk? Kinek lenne az jo fütyimeregetesen kivul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!