Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek...

Vannak itt olyan emberek akik, ha úgy adódik, harcolnának a régi, Nagy Magyarországból elvett részek visszaszerzéséért?

Figyelt kérdés
Ha esetleg lehetőség lenne rá, hogy visszaszerezzük elvett országrészeinket, van itt olyan, aki szívesen harcolna érte? Vagy ez már olyan elavult, hogy mindenki pont lesz.rja, hogy mekkora az ország? Sokakat ismerek, akiket ez egyáltalán nem érint meg. Én vagyok egyedül, aki nagyon-nagyon sajnálom, és harcolnék ezekért az elvett részekért?

2015. júl. 9. 15:31
1 2 3 4
 21/36 schocko ***** válasza:
54%
Kedves kérdező, akkor fogd magad néhány hasonszőrű elmebeteggel egyetemben, menjetek el Vajdaságba, keressetek egy települést, s mondjátok meg az ott élő szerbeknek, hogy mostantól Nagymagyarország ismét...miután megöltek benneteket, meséljétek el nekünk milyen Nagymagyarországon élni....
2015. júl. 9. 15:58
 22/36 anonim ***** válasza:
74%

A teljes Magyar Királyság visszaállításához a következőket kellene leverni:

Románok: 18 millió

Szlovákok: 5 millió

Szerbek: 6 millió

Horvátok: 4 millió

Ukránok: 40 millió

Szlovének: 2 millió

Osztrákok: 8 millió

Összesen: 83 millió

vs

Magyarok: 13 millió

Nagy meccs lesz, ha nekik megyünk, de én amondó vagyok, mindenképp érdemes megpróbálni, hiszen a mi őseink végvári vitézek voltak, az övéik pedig csak kecskepásztorok. Biztosan miénk a győzelem, max. néhány milliós veszteséggel ronggyá verjük őket, hogy jobban se kell!

(A lengyeleket nagyvonalúan kihagytam, tegyük fel, ők olyan kedvesek lesznek, hogy pusziért visszaadják nekünk azt a pár száz négyzetkilométert, amit a Felvidékből megkaptak.)

2015. júl. 9. 16:02
 23/36 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom mi ertelme ezen kattogni.

EZ MAR A MULT KONYORGOM. Es mar reg nem a mienk.

Torodjetek mar bele emberek!

2015. júl. 9. 16:22
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a kis országot is tönkretették.

Miért tegyenek tönkre plusz területeket?

2015. júl. 9. 17:57
 25/36 anonim ***** válasza:
73%

Miért kell mindig harcolni valamiért? Háborúkban mindig változnak a határviszonyok. Ez egy nagyobb változás volt. Vesztettünk. Viszont azóta nem azok az emberek vannak hatalmon, nem is élnek. Ha meg akarsz valakit bosszulni az úgyse ahhoz találna el. Teljesen felesleges. Tényleg képes lennél embereket ölni csak azért hogy a rohadt határ pá kilométerrel arrébb legyen? Belekényszerítenél embereket hogy egymást öljék ilyesmi miatt?

Az embereknek inkább segíteniük kéne egymást mint okokat keresni arra hogy ölhessenek. Jaj, nagy Magyarország lenne, és akkor mi lenne? Akkor a mostani birtokosok sírnának hogy elvették a területeiket.

Én férfi vagyok, és ellenzem. Nem azért mert esetlegesen félnék hadba vonulni. Azért mert teljesen feleslegesnek látom. Úgy érzem hogy semmi ok nem lenne rá csak ok nélküli tudatlanokban keltett szándékos gyűlölet olyan emberek iránt akik nem is tehetnek semmiről.

Tegyük fel hogy dédnagyapád pofán vág engem. Jogos ha több évtizeddel később neked adnám vissza?

2015. júl. 9. 22:52
 26/36 anonim ***** válasza:
70%
Még annyi hogy én nem azért szeretnék egy emberrel összetartani mert egy nemzetből származunk. Azért szeretnék mert ő is ember és megérdemli. Pont azért amiért nem azt nézem hogy valaki fekete-e vagy fehér ha segítségre van szüksége. Az sem érdekel hogy magyar vagy német vagy szerb. Maga az ember érdekel.
2015. júl. 9. 23:05
 27/36 anonim ***** válasza:
73%
Én nem harcolnék, csak abban az esetben, ha a kint élő honfitársaink veszélyben lennének. Egy háborúban mindenki csak veszítene. Amit szerintem mi jogosan követelhetünk, az a határmenti településeken népszavazás. biztos van pár magyar település, ahol a magyarok többségben vannak és inkább hozzánk tartoznának, de ezt békésen kellene elintézni. Továbbá Székelyföld autonómiáját lehetne kérni és ennyi. Háborúban 100 éves sérelmekért ártatlan embereket ölni, kegyetlen és ostoba dolog lenne.
2015. júl. 10. 00:21
 28/36 A kérdező kommentje:

22:52

Én nem bosszúra gondoltam, de ha máshogy nem megy, csak harccal?

És az nem "pár" kilóméter... :/

2015. júl. 10. 11:42
 29/36 anonim ***** válasza:

"de ha máshogy nem megy, csak harccal?"

Mi nem megy mashogy? Miert kellene egyaltalan visszaszereznunk? Kinek lenne az jo fütyimeregetesen kivul?

2015. júl. 10. 12:16
 30/36 anonim ***** válasza:
tegyuk fel hogy te mint hos fullmagyar vitez felkezzel visszafoglalsz minden nagy magyarorszagi teruletet. ahogy leirta valaki elobb, vagy leolsz 83 millio embert "a hazaert", vagy folyton kuzdesz a felkelokkel az uj teruleteken. arrol ne is beszeljunk, hogy a 'fonokok', eu meg usa mit lepne erre... magyarorszagbol meg annyi se maradna mint most.
2015. júl. 10. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!