Hogy van az, hogy ha érdekel valaki, biztosan találkozok vele?
Csak néhány példa. Azzal az emberrel, aki régen a legközelebb állt hozzám, egyszer nagyon összevesztem. Nagyon fájt látni, sokszor majdnem sírtam.. Abban az időben mindenhol összefutotta vele teljesen véletlenszerűen.. Oké, lassan túlléptem rajta.. a következő 1 évben 1x-2x láttam csak.. amint beszéltünk egyszer újból, és megint érdekelni kezdett, azzal párhuzamosan megint mindenhol összefutottam vele. Most, hogy megint jóban vagyunk, és túlléptünk a régi dolgokon, így csak akkor látom megint kb., ha előre megbeszéljük..
Azzal akibe szerelmes voltam (nem jártunk, de sokáig voltunk úgy, hogy barátságnál több volt), miután úgy döntöttünk, hogy vége, és fájt, akkor szintén mindenhol összefutottam vele..
Meg tényleg, egy csomószor volt ilyen.. Nem értem, hogy ez mégis hogy lehet? Túl sok a véletlen :D
Veletek is így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!