Miért akar mindenki rosszat nekem? Több lent
lehet rossz kategóriába írom a kérdést szóljatok rám ha így van
a lényeg nő vagyok és nem szeretem a gyerekeket csak ha nincs velük gond de akkor se mindig van türelmem hozzájuk és feltudom mérni magamba hogy én tényleg nem vagyok anyának való és ezt azóta tudom mióta megszülettem mindenki azt hitte ha felnövök megváltozik a véleményem pedig csak egyre jobban megerősödött bennem a tudat h nekem van igazam meg ebbe a világba gyerek most komolyan?
erre mai napig a családom, a barátaim és még az élettársam is szeretne gyereket meg unoka meg stb és senki nem érti hogy én NEM akarok szülni anyukám azt hiszi félek ettől pedig nem erről van szó
de miért nem dönthetek én a saját életemről? (erre senki nem kényszeríthet)max örökbe fogadok egy 5 évest had örüljenek
és még csak a kihalás veszélye sem fenyegeti az emberiséget szóval megint ne értem mire jó ez nekik
lehet velem van a gond de én nem szégyellem kimondani a véleményem még ha egyedül is vagyok ezzel senki sem egyforma vannak tőlem rosszabbak is
pl megszültek erre kidobják,megölik saját gyereküket stb
Ezt nem lehet tudni :( Kérdezd meg tőle :-) Élj egyedüli életet és csináld azt amit szeretsz! Hány éves vagy?
Remélem tudtam segíteni :)
23 éves vagyok
lehet az lesz remete életet fogok élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!