Mire vágysz a legeslegjobban?
Figyelt kérdés
Ha csak egy dolgot írhatnál mi lenne az? Egészség? Pénz, siker, szerelem, kutya, esetleg hogy a gyereked először kimondja anya? Netán egy korsó hideg sör? :P2015. júl. 7. 08:31
11/26 anonim válasza:
Arra vágyom legjobban, hogy megtaláljam a párom, azt a lányt aki mellettem marad jóban,rosszban egy életen át.
12/26 anonim válasza:
Arra, hogy Isten, ha rám néz, akkor "mosolyogna".
13/26 anonim válasza:
300 milliárd dollár megoldaná a kezdeti problémáimat.
14/26 anonim válasza:
Hogy nagyon gazdag legyek, luxusban éljek luxusnőkkel.
Nyilván ezt valami nagyon komoly probléma tudná csak überelni.
15/26 anonim válasza:
Véget nem érő nyaralásra Bora Borán.
16/26 anonim válasza:
Valami szuperkémességre mint a halhatatlanság, vagy a gondolatolvasás
17/26 anonim válasza:
Nem vagyok gazdag, nem tökéletes sem a külsőm, sem az egészségem, nem vagyok elégedett a tudásommal sem, lenni mit fejleszteni abban is.
Mégsem magamnak kérném azt az egy dologt, hanem a gyermekemnek: neki legyen egészséges és boldog élete.
18/26 anonim válasza:
Hogy kiadják a könyveimet :) Dolgozom is rajta.
19/26 anonim válasza:
Nem ér nevetni,idealista vagyok. Társadalmi egyenlőség/ világbéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!